"PASIDARYK pats" Pull-up Magnetic Levitation RINKINYS Magnetic Levitation Modulis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: grandinės jutiklis, tiesioginio magnetic levitation "pasidaryk pats" rinkinys, surinkti levitation modulis, besisukantis šviesos rinkinys, didelis magnetic levitation, akustinis levitation rinkinys, "pasidaryk pats" magnetas levitation, modulio levitation sunkiųjų, magnetic levitation plante, magnetic Levitation Modulis.

    €17.21 €18.11
  • Elemento Tipas: Shell

modname=ckeditor

Produkto pavadinimas: pull-up magnetic levitation

Maitinimas: 12V/2A

Galia: 2-5W

Sustabdytas svoris: max 200g

Pakabos atstumas: max 2 cm

Produkto svoris: 250g

Produkto principas: pull-up magnetic levitation daugiausia sudarytas iš ritės, magnetas, laikiklis, Salė jutiklis ir diskas grandinės.Kai magnetas yra arti Salė jutiklis žemiau ritės, Salėje jutiklis pojūčių pasikeitimą magnetinio lauko ir rezultatų analoginis kiekis su stiprintuvo grandine amplifikaciją, Po to, impulso pločio moduliacijos atliekamas per šią vertę.Kai magnetas ir sustabdė objektai priklauso nuo jutiklio dėl gravitacijos jutiklio išėjimo vertė didėja įtampa darbo ciklas ant ritės, ir magnetinės jėgos ritės didėja, taip traukia magnetas ir sustabdė objektus.Priešingai, kai atstumo jutiklio yra labai arti, produkcijos vertė jutiklis sumažina darbo ciklas ritės įtampos, ir magnetinės jėgos ritės yra silpnas.Magnetas ir sustabdė objektų remtis savo svorio tolti nuo daviklio ir magneto objektas yra sustabdytas, nuolat koreguoti darbo ciklas ritės įtampa.

1 - darbo įtampa šis produktas yra DC 12V, kitos įtampos draudžiama

2 - neleidžia magnetas turi būti pritvirtinta prie ritės, kai jis yra įtampa.Jei ritė pridedama ilgą laiką, jis bus rimtai sušyla ir žalos apygardos valdyba.

3 - Kai naujokas pirkėjas nepateikia įdėti magnetai ir sustabdė objektų daug kartų, jis turi išjunkite maitinimo atvėsti, prieš bandydamas įdėti sustabdytas objektus.

4 - įsigytų galutinio produkto, grandinės yra gerai debugged, koreguoti nereikia atsparumo ne bus, nebent sustabdytas svoris pasikeitė.

5-Stenkitės būti iškraunamos, kad yra, grandinės plokštės yra prijungtas nenustatant jokių sustabdytas objektus.Tai turės įtakos gyvenimo apygardos valdyba.Taip pat, kai sustabdytas, objektai yra pašalintas, išjunkite maitinimo.

6 - Magnetai turėtų būti laikomi toliau nuo kitų elektroninių prietaisų, tokių kaip mobilieji telefonai ir kompiuteriai, ir banko kortelių.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai