Automobilių Sėdynės Padengti Raštas Universalus Tinka Medžioklės Maišeliai, Maišeliai Automobilio Sėdynės atlošo Organizatorius Taktinis MOLLE Transporto priemonės Skydelis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyrai medžioklės reikmenys, hewolf lauko, hewolf palapinė, automobilių molle skydelis, violetinė karikatūros, automobilių sėdynės padengti, peilis įrodymas, c medžioklės reikmenys, klubo molle dėklas, molle taktinis, antblauzdžiai fitneso užpakalis sexy.

    €10.71 €13.73
  • Modelio Numeris: Sėdynės Atlošo Organizatorius
  • Medžiaga: Nailonas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Hewolf

Savybės:

1 Šio automobilio sėdynės kišenėje yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos su charakteristikas, aplinkos apsauga, atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus, patvarus, plyšimui atsparus, galima skalbti.

2 Šio automobilio sėdynės kišenėje yra sukurta siekiant būti paprasta ir greita naudoti.Jis gali būti naudojamas nustatant sagtis ant galinės automobilio sėdynės.

3 Tiek dydis ir juostelės yra ilgesnė, siauresnės ir platesnės formos, kad tilptų į pagalvę, ir daugiau stabilus sėdynės atlošo ir automobilio.

4 automobilio sėdynės atlošo kišenė, skirta su Molle sistema, kuri leidžia įvairius elementus įtraukti į paketą išplėsti userspace.

5 Šis krepšys turi nailono užsegimas dizainas, jums gali tekti klijuoti dalykų, į maišelį, patogu ir greita.

6 yra trys saugojimo kišenės buvo įtraukta pagal maišo, kad įdėti daiktų, pavyzdžiui, vandens butelių, užkandžiai, mobiliuosius telefonus ir raktus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Nailonas

Tipas:Automobilio Galinė Sėdynė Laikymo Organizatorius

Spalva:Juoda,purvo spalva

Dydis:57x44cm

Savybės:Tvirtas,daugiafunkcinis

Tema:Sportas

Tinka:Dauguma automobilių sėdynės

Pakuotė:

1x automobilio galinės sėdynės organizatorius

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai