Akrilo Ausinių Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Rankų Turėtojas - Nereikia Gręžti Reikia - Dirba su Visų Modelių Ausinės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: avantree ausinės laikiklis, ausines turėtojas susivėlęs, jokio uždelsimo, , laisvų rankų įranga, headphon turėtojas, led 008, doitop ausinių turėtojas, skambučių centro, moonbiffy ausinės laikiklis, stovi turėtojas ausines.

    €4.17 €5.79
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 7.8*4.5*6.5cm/3.1*1.77*2.6inch
  • Elemento Tipas: Ausinių Stendas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Ausinių laikiklis
  • Pakuotė: Taip

[MINIMALISTINIO STILIAUS] Išlaiko savo ausines iš griozdai ir lengva pasiekti, skirtas žmonėms, kurie vertina kokybę, Minimalistinio stiliaus ir galutinis universalumas.

[HIGH QUALITY] Ausinių stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės akrilo didelis kietumas ir sklandžiai krašto dizainas, siekiant užtikrinti, ausinių yra laisvas nuo įbrėžimų.

[UŽIMA ITIN SAUGIAI], Naudojant tą patį klijais, kaip GoPro, patikimas sukibimas ant daugumos paviršių, Kiekvienas stalas ausinių pakaba turi 2 juostų, prijungti ir laidu įrašai.

[PATOGUS ĮRENGIMAS]Rankų turėtojas diegimas yra paprastas, nr. dae ir jokių skylių jūsų sienos.

Tipas: Ausinių Pakaba

Spalva:Juoda

Medžiaga:Akrilas

Dydis:7.8*4.5*6.5 cm/3.1*1.77*2.6 colių

Pakuotės Turinys:

1*remti

2*juosta

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai