Balno Formavimo Priemonės "PASIDARYK pats" Oda Craf Įrankis Kūrybos Antspaudas Nustatyti LeatherCraft Darbo Graviravimas Modelius Štampavimo Įspaudas 6Pcs

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: oda darbo knygos, ilgai įrankis atveju rinkinys, nustatyti raktas, pasidaryk pats įrankis, odos punch antspaudas, tools, parduotuvė, leathercraft įrankiai vidutinio, darbo pirštinės, krepšys įrankis, parduotuvė įrankių dėžė.

    €3.75 €6.95
  • Pakuotė: Byla
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: odos štampavimo įrankiu
  • Prekės Pavadinimas: icobbler
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: 0082
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Dydis: apie 11cm
  • Prašymas: Kita

Odos Graviravimas Įrankiai Štampavimo Įspaudas Antspaudas gamybos Mašinos Miršta Leatherwork Įrankiai Modelius Leathercraft Modelius Įrankio Medžiaga: alloy

Dydis: apie 11cm ilgio

pls pastaba kaina 5.6 yra 1pcs. 19.8 usd, jei 6pcs.

Paketas apima: 1pcs putoja priemonė ne 6pcs.

ers jums reikia

------ Sveiki atvykę į mano parduotuvę, mano draugas! ------ Mes užsiima gamyba ir pardavimas aparatūra ir įrankiai.Mūsų gaminiai yra iš aukštos kokybės ir žemos kainos.Sveiki atvykę į pirkti arba didmeninė prekyba.Jei turite klausimų apie produktus ir kainas, prašome susisiekti su mumis, ačiū.Apie laivybos ir pristatymo: 1. Mes laivas visame pasaulyje (išskyrus specialiųjų priežasčių).

2. Dėl užsakymų daugiau nei 5 JAV dolerių, mes pasirinkti aukštos kokybės logistikos, tokių kaip Moversteam.lt Standartinis Pristatymas, Epacket, ar Kinija Paštu.

Jei reikia, galite nusipirkti daug produktų, vienas laiko, kad nei mes atsiųsime jums greičiau logistika.

3. Paprastai mes laivą iš jūsų, kad per 1-2 dienas po apmokėjimo (išskyrus individualų ir specialiųjų produktų ar atostogų).

--- Apie tai, kad produkto: 1. Visi produktai, mes patikrins juos iki pristatymo, ir paketą juos pagal pakankama apsauga.

2. Nesvarbu, kaip ilgai po to, kai jūs perkate jį, jei turite kokių nors klausimų apie vaistų vartojimo ir kitų problemų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes pateiksime geriausią aptarnavimo kokybę.Apie kliento momentinių pranešimų: Paprastai, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimų per dieną nuo pirmadienio iki šeštadienio.

Jeigu jūs negaunate laiku atsakyti, gali būti, kad mūsų pusėje yra naktį, ar tai yra šventė, palaukite šiek tiek laiko,

Po to, kai mes skaityti jūsų informaciją, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Apie Atsiliepimą: 1: Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamai ir suteikti savo 5 žvaigždučių atsiliepimus

Tai būtų dėkingi, jei galite pridėti keletą nuotraukų, mes labai ačiū.

2: Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums priimtiną sprendimą, ačiū.

Svetam I 19642020-09-17
"Fast delivery and all parts are of good quality. Recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai