Mini Seksualus želė spalvos metalinis analinis kaištis anal dilator suaugusiųjų vyrų ir moterų įdomus flirtuoti masturbacija masturbacija suaugusiųjų žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mano sekso žaislai, suaugusiųjų žaislas, pliušas, gėjų seksas, analinis, bdsm žaislas, sekso žaislas, vibrat, lytis, analinis kaištis.

    €2.14 €3.89
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: PPLOVE
  • Elemento Tipas: analinis kaištis
  • Medžiaga: Metalo
  • Seksualinio Pobūdžio: No

SVEIKI ATVYKĘ Į PPLVOE PREKĖS SUAUGUSIŲJŲ PARDUOTUVĖ, SEKSO, MEILĖS EKSPERTAS APLINK JUS! 1: paviršius lygus ir švelnus ir gali būti plaunami ir dezinfekuojami aukštoje temperatūroje, nesukeliant jokios žalos organizmui. 2: šalto metalo medžiagos ir jausmas svorio stiprinti jautrią nervų išangę, kuris yra labai kietas ir gaivus, ir tai lengva pasiekti orgazmą. 3: sklandžiai, bet jausmingą žaislas, skirtas gryną analinis įdomus. 4: Turas/kūginę patarimas, lengvai patenka į išangę,tinka pradedantiesiems, tarpinių ir pažangiosios žaidėjų, su keliais pasirinkimais. 5: Jūs galite dėvėti ją paslaptyje visą parą, mėgaukitės malonumu, gilinti ir plėsti, jūs galite lengvai švarios, nuvalykite ir išsaugoti.medžiaga: Aliuminio lydinys Spalva: violetinė/sidabrinė/Rožinė Gaminio Dydis: S: Ilgis 53mm (2.08 cm) / Skersmuo: 19mm (0.74 cm) M: Ilgis 64mm (2.51 cm) / Skersmuo: 24mm (0.94 cm) Privatumo Garantijos: (Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Mūsų kruopščiai pakuotė leidžia jums parduotuvė su pasitikėjimu, ir vienintelis asmuo, kuris žino, pakuotės turinį jums!) Priminimas: siekiant išsaugoti švarią ir higienišką, rekomenduojama valyti prieš ir po naudojimo.

PRODUKTŲ EKRANAS

IŠSAMIAI EKRANAS

Latyshevd2021-01-09
"I have a fear that she will go inside me =)"
Om Ruchimishra24242021-01-23
"Delivery 2 weeks. Goods norms,. Small. For beginners, it's the most. Recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai