1 pora Kalnų Dviratis Dviračio Pedalo Ašies Lydinio Koja Stunt Vinys Cilindrų Juoda MTB Dviračio Pedalas Anti-Slip Priekinės Galinės Ašies Koja Pasiimti

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pedalas, ambu maišas, dviračio pedalas kelių, dviračių peg, pedalas "shimano", mtb pedalas, dviračių koja peg, dviračių kojoms, butas mtb pedalas, cinelli rėmelį.

    €4.81 €7.40
  • Modelio Numeris: Dviračio Pedalo Ašies
  • Pedalas Prietaiso Kategorija: pedalas
  • Prekės Pavadinimas: QILEJVS
  • Naudoti: Kelių Dviračiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

1 pora Kalnų Dviratis Dviračio Pedalo Ašies Lydinio Koja Stunt Vinys Cilindrų Juoda MTB Dviračio Pedalas Anti-Slip Priekinės Galinės Ašies Koja Pasiimti

Aprašymas:

1. Mažą skylutę stiliaus, paskirstymo 5mm ir 6mm tvirtinimo varžtai ir montavimo įrankiai, pirmiausia nustatyti, kad automobilis turi montavimo padėtis ir tvirtinimo skylės, montavimo skylė 5 mm arba 6mm, bendrasis dviračių rezervuota montavimo skylė 5 mm arba 6mm (konkretaus dydžio Faktinių matavimų taikoma).

2. Didelė anga stilius, ne platinimo varžtais ir įrankiais, montavimo anga yra 9mm.Pagal dviračių pramonės standartas, dviračių galinės ašies sriegis specifikacijos yra m10*1 (tikrasis matavimo skersmuo yra apie 9mm), kuris yra pasakyti, kaip ilgai, kaip dviračių galiniai varantys nėra quick-release, tai yra varžtas-fiksuotas, kuris gali būti įrengtas pagal dviračių pramonės standartas, bet dviračių Gamybos standartus, bet nėra garantijos, kad visi, automobiliai gali būti įdiegta (specialiai grindžiamas faktinės matavimai).Galinės ašies nutekėjimo ilgis 6 mm arba daugiau, gali būti tiesiogiai įdiegta.Jei ilgis yra ne pakankamai, riešutų, gali būti pašalintas, ir pedalas gali būti tiesiogiai sukta pakeitimo riešutų.

Specifikacija:

3 Spalvos: juoda, raudona, mėlyna

Medžiaga: aliuminio lydinys

2 Dydžių

1 (didelė anga): 100mm/3.94"x 28mm/1.1"x 9mm/0.35"

2 (skylutę): 80mm/3.15"x 25mm/0.98"x 6mm/0.24"

Kiekis: 1pair

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1pair × Didelė Anga Dviračio Pedalo Ašies

arba

1pair × Skylutę Dviračio Pedalo Ašies (M6*20mm varžtas*2, M5*20mm varžtas*2, M5*15mm varžtas*2, 5mm, hex raktas *1, 4mm hex raktas *1)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai