VEVOR 600W Vėjo Turbinų Generatorius 12V/24V 5 Lapai su Valdikliu Balti Žibintai Vertikalios Vėjo Generatorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nuolatinės srovės generatoriaus, "dinamo" varikliu, benzinas / dujos dujų generatorius, mppt auto mokestis valdytojas, ms nefivaldži, vandens turbin generatorius, controler vėjo turbinos, hibridinė vėjo energijos sistemos, tekinimo vevor, vėjo vandens generatorius.

    €189.36 €315.60
  • Menčių Skaičius: 5
  • Stabdymo metodas: elektromagnetinis
  • Vardinė Įtampa: 12/24V DC
  • Geležtės Medžiaga: Nailono Pluošto
  • Tipas: Vėjo Jėgainės Generatorius
  • Nominali galia: 600W
  • Rato Skersmuo: 0,9 m (2.95 pėdų)
  • Sertifikavimo: CE
  • Montavimo Bazės: Be Montavimo Bazės
  • Pradinis vėjo greitis: 2 m/s
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 600W
  • darbinė temperatūra: -40℃-80℃
  • Veleno Medžiaga: Geležies
  • Nominalus vėjo greitis: 12 m/s

Vertikalios Vėjo Turbinos Raudonųjų Žibintų Stilius 600W 12V Vėjo jėgainės Generatorius

Vėjo turbinos yra įtaisai, kurie pakeičia vėjo energijos į elektros energiją, sudaro peiliai, generatoriai, mechaninių komponentų ir elektros komponentai.Veikimo Principas Principas žibintai vėjo turbinos yra naudoti vėjo disko sukimosi vėjo malūno mentes, ir tada padidinti greitį rotacijos per greitis, sustiprinantis skatinti generatorius turi generuoti elektros energiją.Pagal esamą vėjo malūno technologijos, apie trijų metrų per sekundę vėjo greitis (laipsnis vėjas), galite pradėti generuoti elektros energiją.Vėjo energija formavimo bumas pasaulyje, nes vėjo jėgainės neturi jokio kuro problemos, ir ne radiacija ar oro taršos.

Funkcija

♻[GALINGAS VEIKLOS] ~ 3Phase AC PMG, nuolatinio magneto generatorius su mažu sukimo momentu, didelės galios sekimas pažangi mikroprocesorius, veiksmingas reguliavimas srovės ir įtampos, didelio vėjo energijos panaudojimo koeficientas, padidinti metinę elektros energijos gamybą.Žemas pradinis vėjo greitis; Auto Vėjo krypties reguliavimas. ♻[AUKŠTOS KOKYBĖS PEILIS] ~ ašmenų medžiaga yra pagaminti iš didelio stiprio plastikiniai su 30% anglies pluošto elementų ir anti-UV antikorozinės medžiagos.Tuo pačiu metu, vėjo turbinos menčių priima naujas technologijas, tikslumo įpurškimo, kartu su optimizuotas aerodinaminės formos dizainas ir projektavimas, kurios efektyviai sumažina pasipriešinimo momentas generatorius, kad vėjas ratas ir generatorius turi geresnio poveikio, tinkančių savybių, ir įrenginys veikia labiau patikimas ♻[STILIUS PRANAŠUMĄ] ~ žibintų stilius yra daugiau trijų matmenų ir unikali ji yra kompaktiškos formos, funkcijos mažiausia pradėti vėjo greitis, windward plotas yra daug didesnis, leidžia generuoti galios ne mažesnis vėjo greitis.Vertikalios ašies vėjo turbinos yra geriau derliaus turbulentinis oro srauto rasti aplink pastatų ir kitų statinių. ♻[PLATUS TAIKYMAS] ~ vėjo turbina yra padengtas specialiu procesas, kuris suteikia puikų atsparumą oksidacijai ir korozijai pagal bet atšiaurių sąlygų, puikų atsparumą korozijai, atsparumą vandeniui ir smėlio pasipriešinimo.Ji idealiai tinka laisvalaikio sektoriuje ir yra žinoma, įkrauti baterijas valtys, gazebos, nameliai ar mobilius namus, taip pat kaip ir žalioji vėjo malūnai, namų, įmonių ir pramonės energijos papildai!

Techniniai duomenys:

Modelis: NE-600R Spalva: Balta Maitinimo šaltinis: Vėjo Įtampa: 12 V Nominali naudojamoji galia: 600 W Max galia: 610 W Pradėti vėjo greitis: 2 m/s Nominalus vėjo greitis: 12 m/s Saugus vėjo greitis: 45 m/s Pagrindinis variklis neto svoris: 12.8 kg (28.22 lbs) Vėjo rato skersmuo: 0,9 m (2.95 pėdų) Menčių skaičius: 5 Ašmenų medžiaga: Nailonas pluošto Generatorius: 3 fazių AC PMG Stabdymo būdas: Elektromagnetizmas Vėjo kryptis koregavimas: Auto adjust Darbinė temperatūra: -40℃ - 80℃ Bruto svoris: 12.33 kg ( 27.18 lb ) Pakuotės dydis: 61 X 46 X 30 cm ( 24.0 X 18.1 X 11.8 colių )

Platus Taikymas

Vertikalios ašies vėjo turbinos (arba VAWT) yra pagrindinis rotoriaus veleno, yra vertikaliai išdėstyti.Pranašumą, tai būna, kad turbina nereikalauja efektyvios vėjo krypties ir yra tinkamas naudoti, kai vėjo kryptis yra labai skirtingas.Be to, generatorius ir reduktorius gali būti dedami arti žemės paviršiaus, naudojant tiesioginį ratai iš rotorių surinkimo žemėje pavarų dėžė, gerinti prieinamumą priežiūros.Idealiai tinka tiek kaimo, tiek ir miesto programas, įskaitant stogo sumontuoti.Dėl formos stogas, vėjo srautas virš stogo gali būti koncentruotas, todėl didesnis energijos

Savybės

1. Raudonųjų žibintų stilius yra daugiau trijų matmenų ir unikali ji yra kompaktiškos formos, funkcijos mažiausia pradėti vėjo greitis, windward plotas yra daug didesnis, todėl ją generuoti galios ne mažesnis vėjo greitis. 2. Aukštos kokybės nailono pluošto mentės, tvirtas, anti korozija ir patikimas, turi stipresnį vėjo pasipriešinimą. 3. Žmogiškas ir patogios briaunos dizainas, lengva įdiegti ir prižiūrėti. 4. Naudoti dual-guolių fiksuotas, ventiliatorius judėjimas yra labiau stabilus.Mažas vibracijos ir mažai triukšmo. 5. Generatorius naudojant trijų fazių, nuolatinių magnetų KINTAMOSIOS srovės sinchroninis generatorius.Didelės galios ir mažo nuostolio. 6. Su specialiu rotoriaus konstrukciją, sumažinti atsparumą generatorius ir didinti greičiu besisukančių menčių. 7. Ši vėjo turbina, naudojant pažangias mikroprocesorius, maks galia reguliuoti įtampą.Geresnio atitikimo tarp vėjo ratas ir generatorius.

Įdiegimas Pastaba

1.Trys laidai vėjo turbinų yra prijungti prie perdavimo kabelis, kiekviena pora laidų yra ne mažesnė kaip 30 mm, ir juosta ryšio pabaigos yra 100 mm. 2.Atskyrimo visą generatorius yra suderinti su jungės angos bokštas, ir po plokščia poveržlė ir spyruokline poveržle, priveržkite veržlę. 3.Prisijungti vėjo turbinų kabelis su valdikliu ir baterijos turi būti prijungtas prie valdiklio prieš laidų.

Pakuotės Turinys

1 x Žibintų Stilius 600W Baltas Vertikalių Vėjo Turbinų Generatorių 1 x Įkrovimo Valdiklis 1 x Produkto Vadovas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai