Vaiskiai balta Baby Nuotrauka Prop 1 Senas Foto Prop 1 Gimtadienio, Kūdikio Kambario Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: loney antklodė, raudona tutleneck, j52016 veidrodis, vietoje lempos 3 v, rika vaškas roll, ryžių 5 3600xt, unice 460 perukas, m sata 500 gb, sm a520 logika.

    €11.19 €13.99
  • Mfg Serijos Numeris: Havajai Serija
  • Tipas: Kiti Šventiniai & Šalies Prekių

Šio lazerio cut numeris yra puikus vaikų kambariai, kūdikių, vaikų darželio, gimtadienio, ir kaip fotografijos rekvizitai!

Tai priemonės, maždaug 12inches aukščio ir 10 cm pločio.Mes pjovimas lazeriu šį elementą nuo 1/2 colio storio perdirbto pluošto valdyba.

Šis skaičius negali stovėti ant savo, bet puikiai tinka kabinti/pasvirusi ant sienos arba pateikti jį ant lentynos/spinta, kaip papuošimas.Kabo medžiagos NĖRA įtrauktos.Ar jūsų vaikas paspaudę šį numerį nuotrauką ir išsiųsti ją su visais savo artimaisiais.Kurti paveikslėlį kaip tai kiekvienais metais ir išsaugoti savo prisiminimus unikalus, įdomus būdas.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Dėkojame už peržiūrėti savo parduotuvėje!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai