RGB Žaidimų Pelės Mygtukai Dideli Pelės Mygtukai Žaidėjus LED Kompiuterio Pelė, Klaviatūra, Kilimėlis su Apšvietimu JR Pasiūlymai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kilimėlis, žaidimų pelės mygtukai rgb, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, asus mouse pad, mouspad, komiksų pelės mygtukai, mausepad, larg pelės mygtukai, rgb mygtukai didelis.

    €9.53 €17.31
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Modelio Numeris: N/A
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Etmakit
  • Pakuotė: Taip
  • Medžiaga: Kita

RGB Žaidimų Pelės Mygtukai Dideli Pelės Mygtukai Žaidėjus LED Kompiuterio Pelė, Klaviatūra, Kilimėlis su Apšvietimu JR Pasiūlymai Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Anti-slip Gumos Bazė: Non-Slip gumos bazė užtikrina tikslų pelės kontrolės ir nuosekliai stabilumo ant jūsų stalo.

2. Itin Lygaus Paviršiaus, su mikro tekstūros, lygaus paviršiaus, optimizuoti savo žaidimų patirtis.

3. Dydis tiks jūsų darbalaukio puikiai ir suteikia puikias judėjimo erdvę.

4. Kelių Apšvietimo Režimus, Paspauskite Swich mygtuką, jei norite pakeisti.

5. RGB žaidimų pelės padas, tinka pele ir klaviatūra.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: RGB Žaidimų Pelės Mygtukai

Medžiaga: audinys, LED, guma

Gaminio Dydis:

300 * 800 * 4mm

250x350x4mm

300 * 800 * 4mm

400x900x4mm

200 * 260 * 3mm

Komplektą Sudaro:

1 x RGB Žaidimų Pelės Mygtukai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Lexa04392021-01-29
"Excellent Product"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai