Insta360 Vienas X2 360 Veiksmų Fotoaparato 5.7 K VR Vaizdo 10M, atsparus Vandeniui, Insta 360 Vieną X2 Kišenėje "Panorama" Povandeninių Šalmas Pro Sporto Cam

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 360 kamera laipsnis, namų, oficialus xiaomi, insta360, Joga, veiksmo kamera, atveju insta360 vienas r, 360 insta one x, 360 insta, action cam.

    €362.87 €442.53
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Wideangle: 180°
  • "Bluetooth" Parama: Taip
  • Didžiausia Diafragma: 1.8
  • Vaizdo Stabilizavimas: Dvigubas Vaizdo Stabilizavimas
  • Pakuotė: Taip
  • NightShot Funkcija: Taip
  • Svoris: 151g-200g
  • Modelio Numeris: insta360 vienas x2
  • Ekranas: Taip
  • Atminties Kortelės Tipas: MicroSD / TF
  • Pagrindinis Procesorius ( Maksimalus HD Palaikymas): Ambarella H22 (4K/60FPS)
  • Jutiklio Dydis (coliais): 1/2.3 colių
  • Ekrano Dydis: 0.83"
  • vaizdo Jutiklis: Kitas "SONY" Serija
  • Efektyvių Megapikselių: >25MP
  • WIFI Palaikymas: Taip
  • Baterijos talpa: 1630mAh
  • NFC Palaikymas: No
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Papildomos Funkcijos: Įrašymo Funkcija
  • Įmontuotas Atminties Dydis: Ne
  • Sertifikavimo: KC
  • Nuotolinio Valdymo Palaikymas: Taip
  • Prekės Pavadinimas: insta360
  • Prašymas: Nardymas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pluoštas Informacija:

Slidinėjimo Paketas:

Insta360 VIENAS X2 oficialus standartas x1 Šalmas mount kit x1 Lieti Pratęsimo Rankos x1 Saugojimo Bylos x1 Silikono Atveju x1 Nematomas Selfie Stick x1 Screen Protector x1 Kortelių Skaitytuvas x1 Riešo Dirželio tvirtinimas x1 Mini Trikojo x1 Vairo Kalno x1 1/4 Trikojo Adapteris x1

Insta360 VIENAS X2 Apžvalga

VIENA X2 yra Insta360 kišenę-dydis sferiniai VR sprendimas, su dual - ir vieno objektyvo režimai.Dvigubo objektyvo režimas, taip pat vadinamas 360 Cam Mode, kamera naudoja tiek savo priekiniai ir galiniai lęšiai užfiksuoti svaiginančius 360 5.7 K rezoliucijos video, su automatiniu vidaus siūlėmis, ir tada naudojant kompanionas iOS/Android app, jūs galite naršyti nuotrauką, ir pasirinkite tam tikrą kampą ir pasidalinti ja tiesiogiai į socialinės žiniasklaidos.Vieno objektyvo režimas paverčia šią 360 fotoaparatą į standartinę kamerą, kad būtų galima fiksuoti reguliariai kadrus.Šiuo režimu taip pat vadinamas Pastovus Cam mode, naudoja FlowState Stabilizavimo su pažangi scenos atpažinimo algoritmas skaitmeniniu būdu išlyginti savo fotografiją, kad ji atrodytų daugiau pastovus.VIENA X2 yra skirta 33' vandeniui, kaip yra, be jokių vandeniui būsto reikia, todėl galite ją po vandeniu su jumis, taip pat naudoti ją per lietų.Fotoaparatas taip pat pasižymi apvaliu touchscreen priekyje formuoti ir stebėti savo nuotraukas.Užfiksuoti garso, VIENA X2 yra skirta keturių borto mikrofonas su vėjo mažinimo užfiksuoti švarus 360 garso, ir ji taip pat palaiko neprivaloma skirta 3,5 mm mikrofono adapteris, skirtas prijungti išorinį mic daugiau profesionalioje garso.Kitos funkcijos apima balso kontrolės, vienas-bakstelėkite kino redaguoti per mobiliąją programėlę, registravimas, kontrolė, ir papildomą "Apple" Žiūrėti, įrašyti garsą tiesiai į neprivaloma AirPods, ir daug daugiau.

STEADY CAM MODE

Vieno objektyvo stabili užfiksuoti.

Įdėti visus savo apšaudomumas už vieną objektyvą su Steady Cam mode.Ultra stabilus, platus kampas, filmuotą medžiagą, kad yra pasirengęs pasidalinti akimirksniu.

360 CAM MODE

Dvigubo objektyvo 5.7 K užfiksuoti.

Atrakinti kūrybos laisvė 360. Fiksuoti viską ir rėmo vėliau su super 5.7 K rezoliuciją ir H. 265 kodavimas.

FLOWSTATE STABILIZAVIMAS

Geriausia stabilizavimo į žaidimą.

FlowState Stabilizavimas yra atgal ir geriau nei bet kada algoritmas.Išmesti savo gimbal ir patraukti kišenėje steady cam.

HORIZONTAS UŽRAKTAS

Lygis horizonto.

Atrakinti visiškai naujo lygio stabilizavimą.Bakstelėkite programą " Horizontas Užrakinti iškart lygio horizonto jūsų Steady Cam arba 360 vaizdo įrašus.

NEMATOMAS SELFIE STICK

Ne tranų?Jokių problemų.

Šaudyti su Nematoma Selfie Klijuoti ir tada žiūrėti, jis išnyksta iš jūsų redaguoti.Surinkimo lengva tranų-kaip kampus ir trečiojo asmens perspektyvos su uzsitiens riešo.

TIMESHIFT

KULKA METU 3.0

Smūgis protus.

Lėtai sau į veiksmo centrą.Kulka Metu yra paprasčiau ir geriau nei bet kada su automatine horizonto lyginimas, smart greitis-ramping ir visų naujų priedų.

FREEZE FRAME

Užšaldyti sau laiko.

Užšaldyti savo vaizdo aukštyje veiksmų su tiesiog bakstelėkite programos greičio parametrus.

SKRISTI PER

Skristi kaip FPV drone

Pasiimti fotoaparatą kelyje su selfie stick.Kai jums naršyti ir siaurais takeliais, bakstelėkite pažymėti vietoje app dygsnis kartu filmuotą medžiagą.App bus sukurti nuolat ilgai užtrukti, kaip plaukioja FPV tranų.

GILIAI KELIO 2.0

Atlikite cam kišenėje.

Bakstelėkite arba, tarkime, žodis į tašką savo tikslą.Giliai Kelio pagerėjo tema pripažinimas leidžia jums stebėti, žmonių, gyvūnų ir kitų judančių objektų, o algoritmas, saugo juos center-rėmo.

KULKA LABORATORIJA

Vienas-bakstelėkite kino redaguoti.

Lengviausias būdas tvarkyti.Pasirinkti savo filmuotą medžiagą ir tegul Kulka Lab darome.Kulka Laboratorija saugo vis geriau su įvairiomis smart šablonus, kad išlaikyti jūsų redaguoti švieži.

MIESTAS-VAIDUOKLIS

Kad niekur miestas-vaiduoklis.

Niekada skundžiasi žmonių, kurie blokuoja savo fotografiją vėl Miestas-Vaiduoklis.Jūs šaudyti 360 timelapse ir app išveda žmones,-nemokama nuotrauka.

AUTO RĖMELĮ

360. Automatiškai reframed.

Auto Rėmo reframes jūsų 360 kadrų galite pagrįsti savo geriausiais kampų.AI saugo vis geriau, padėti jums rasti geriausią nuotraukas ir vaizdo įrašus.

IPX8 VANDENIUI

Vanduo-ready 360 kamera.

Kišenėje vandeniui 360 kamera.Insta360 VIENAS X2 yra IPX8 atspari vandeniui iki 10 metrų (33ft).Paimkite jį į lietaus ar prie baseino, be nerimauti, ar patraukti Nardymo Atveju, besiūlių po vandeniu susiuvimo iki 45 metrų.

AQUAVISION

Vanduo švarus.

Nufotografuoti spalvingą povandeninį turinį nenaudojant išorinio filtro.Tiesiog bakstelėkite AquaVision " app ar Studijos ir AI auto-likučiai iš spalvų.

PURESHOT

Mažai šviesos.Padaryta teisė.

PureShot didina dinaminio diapazono, mažo šviesos nuotraukas, tuo pačiu sumažinant skleidžiamo triukšmo ir išsaugoti duomenys.Pasiekti bakstelėkite, kas naudojama imtis kelių klaustuku šūviai.

HDR FOTO + VIDEO

Siurblio iki dinaminį diapazoną.

Insta360 VIENAS X2 palaiko HDR foto ir video, pristatymas kadrus geriau dinaminis diapazonas ir natūralus apšvietimas.

Jlthomas4372021-01-30
"High quality, quick delivery"
Nikolaenko Ls2021-01-31
"Best Buy already made by HJ in AliExpress arrived in 10 days My Channel videos will improve and… Go on YouTube "recycle more cartridges""
Tyupa Yulya2021-01-10
"Super fast. Seller was attentive. And the product came very well packed."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai