Akrilo Periodinės Lentelės Ekranas Su Vaikais Mokymo Dieną Mokykloje Gimtadienio Dovanos Cheminis Elementas Ekrane, Namų Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: laikotarpis elementų lentelės, gyvenimo elementas virdulys, popieriaus drugelis apdaila stiklo, mokymosi mokykla mokymo, roko dekoras namuose, vaza dekoras namuose, philips virdulys elementas, drugelis dekoratyvinis popierius, misija staliukas, skirted staliukas.

    €4.54 €6.50
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

1. Atskirų E elementą Pavyzdžių: tai yra atskirų elementų pavyzdžių, sudarytas iš periodinės lentelės.Kai kurios grupės yra išskirtos dėl savo retumo ir radioaktyvumo.

2. Akrilo Medžiagos: apdailos, pagaminti iš akrilo, kuris yra saugus ir netoksiškas, ne blogas kvapas, nėra jokių dėvėjimosi laikui bėgant, todėl mokymosi procesas būtų įdomus, mokymosi priemones, skirtas profesionalių mokytojų, studentų, puikios kokybės.

3. Platus Naudojimas: Tai puiki dovana studentai, mokytojai ir draugai, taip pat labai tinka rodyti lenteles, stalai ir kt., taip pat gali būti labai turtingu ornamentu namuose.Sukurti Mokymosi Atmosfera, galite p ut namuose ar mokykloje, jūs galite pamatyti jį visą laiką, gilinti savo atminties ir sukurti labai šiltas mokymosi atmosferą.Sužinoti apie periodinės lentelės lengvai suprantama būdu, įkvepiantis tėvų-vaikų bendravimą ir šeimos diskusija.

4.Skaidrios ir Dekoratyvinių: t jis grupių periodinę lentelę rodyti priima skaidrios spalvos, su elegantiška išvaizda, mažas, drumstumo, šviesos ir stiprus ištvermė.Gali būti ant stalo dekoracija.

Aprašymas:

Jame atskirų elementų pavyzdžių, sudarytas iš periodinės lentelės grupių.Apdaila yra pagaminta iš akrilo, kuris yra saugus ir netoksiškas ir neturi blogo kvapo, tai puiki dovana vaikams ir studentams, taip pat puikiai, papuošalai, namų ir mokyklos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Skaidrus

Dydis: 250 * 250 * 150 mm

Pakuotė:

1 * Periodinės Lentelės Ekranas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

44 Ferma2020-11-07
"ok "
Reneemore172020-12-28
"Está de acordo com o anunciado, entrega demasiado lenta! Demorou um mês a chegar ao destino de Espanha para Portugal,"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai