Telefoną Atveju Xiaomi Redmi 9 Pastaba Pro Atvejais Grūdintas Stiklas Sunku Galinio Dangtelio Redmi Pastaba 9S Atveju Note9S 9 S 9Pro Funda Bamperis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: csae xiomi redmi 9 pastaba, xioami redmi 9 pastaba pro 128, xiomai redmi 9 pastaba pro, redmi pastaba 9s vandeniui, redmi 9 pastaba atvejais krepšys, šarvai atveju redmi 9, atveju redmi pastaba 9pro stich, atveju xiomi redmi pastaba 9s, bžūp redmim 9 pastaba pro, 9 pastaba pro atveju.

    €3.20 €4.11
  • Funkcija 1: Prabangus, Pilnas Apsauginis Telefono Atvejais Hoesjes Fundas Rubisafe Carcasas
  • Savybės: Tvirtas Stiklas Atveju Atgal
  • 2 funkcija: Mados Naujų Kietos Stiklo Atgal Padengti shell
  • Modelio Numeris 2: už Xiaomi Redmi 9 Pastaba Pro Atveju
  • Tipas: Bamperis
  • Didmeninė: Parama,prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų
  • Modelio Numeris 1: Už Xiami Redmi Pastaba 9S Atveju
  • Tinka: carcasa funda coque " Rubisafe už Redmi pastaba 9S
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kokybė: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės++++ Fundas Coque " Rubisafe Para
  • Medžiaga: Kieto Plastiko + Stiklas + TPU
  • Suderinamos Prekės: Xiaomi
  • Dizainas: Animacinių filmų
  • Prekės Pavadinimas: MEAFORD
  • 3 funkcija: Mados Liūtas Tapybos Grūdintas Stiklas Telefono Dėklas
  • 4 funkcija: Spausdinti Mielas Animacinių Filmų Anime Sunku Telefono Dėklas
  • Suderinama Xiaomi Modelis: Redmi Pastaba 9S

Telefoną Atveju Xiaomi Redmi 9 Pastaba Pro Atvejais Grūdintas Stiklas Sunku Galinio Dangtelio Redmi Pastaba 9S Atveju Note9S 9 S 9Pro Funda Bamperis

Savybės: 100% Brand new ir hiqh kokybės Stiklo Atgal Padengti Atveju .Mados dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti.Puikiai tinka Redmi 9 Pastaba Pro Atveju & Padengti Apsaugoti savo mobilųjį telefoną nuo dulkių, braižymui,smūgiams ir patvarus.Apsaugokite savo mobilųjį telefoną vertingų investmentfrom subraižyti ir sugadinti.

Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio!!!

- Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės,kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .

- Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Pristatymas

1.We will ship nustatytą tvarką 1-3 darbo diena po išvalytas mokėjimą .Prašome patikrinti, ar jūsų adresą, kai jūs mokate už užsakymą.

2.Nemokamas Pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus (nr. stebėjimo informaciją); Jeigu jums reikia Visą Stebėjimo ,Prašome pasirinkti "Moversteam.lt Standartinis Pristatymas"," Kinijos Oro", ar kiti , ir pridėti daugiau stebėjimo .Dėkojame už jūsų suprasti!

3.Produkto artėja užjūrio iš Kinijos , todėl pristatymas užtruks ilgiau nei vidaus laivyba.somtimes tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo pašto vežėjas ir vietos muitų ir mokesčių.jei jums nereikia gauti savo elementus ir laiką ,nedelsdami susisiekite su mumis,Mes elgetauti už jūsų supratimą.Ačiū!

Grąžinti

Jeigu prekės yra sugadintos pašto vežėjas,mes galime jums pasiūlyti pakeitimo ar jo dalies grąžinimo pagal elemento būklės.Jei prekės nėra taip, kaip aprašyta,mes galime grąžinti arba pakeisti jums.Jeigu jums netinka daiktų, dėl kokios nors priežasties, jūs galite susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo ir jums reikia tik mokėti už grąžinimas prekių.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome nusiraminti susisiekti su mumis pirmą kartą ,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prostata19852020-11-03
"Dial"
Owutukotobynar2020-11-19
"A napriek perfektnému baleniu Bolo púzdro poškodené. Predajca but komunikoval and navrhol riešenie. Púzdro them pekné and predajca communicates."
Oesteactivaciones2020-11-27
"The cover is medium, on the edges of the rubber, behind the plastic with a pattern, tempered glass there and does not smell, for 300 rubles. Will come, and so more than 100 R. That's not worth paying for. Packing is reliable in foam, delivery is fast. They did not communicate with the seller."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai