Drėkinamasis Kūno Kavos Šveitiklis Veido Kremas Negyvosios Jūros Vonios Druska Drėkinamasis Balinimo Drėkinanti Procedūra Acne Kūno Šveitimas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pipirai druska purtyklė, pipirai, batai negyvosios jūros, "mango" rtopr, negyvosios jūros, jūros druska, kūno kavos šveitiklis, kremas rtopr, dekoratyvinis negyvosios jūros, vonios druska.

    €10.11 €12.33
  • Komponentas: Organinių Kavos Pupelės, Negyvosios Jūros Druska + Eteriniai Aliejai
  • NET WT: Maždaug.306g
  • Modelio Numeris: 1314289
  • Prekės Pavadinimas: RtopR

Drėkinamasis Kūno Kavos Šveitiklis Veido Kremas Negyvosios Jūros Vonios Druska Drėkinamasis Balinimo Drėkinanti Procedūra Acne Kūno Šveitimas

Aprašymas: Mes visada laikyti aktyviai siekti saugiausias natūralių sudedamųjų dalių, kurios leidžia odai įsisavinti naudą, o ne toksinų.Šie natūralūs odos priežiūros produktai suteikia atgaivinti maistinių medžiagų ir anti-antioksidantai, kurie padeda išlaikyti jūsų oda graži ir amžinas.

Organinių Kavos Pupelės Kūno ir Vonios Jūros Druska dirbti kartu su pleiskanomis ir drėkina be atšiaurių cheminių medžiagų arba sintetinių priedų.

Kavos kvapas padeda didinti mūsų budrumą ir counter žymėjimo energijos lygį.

Plius vaistinių savybių šis šveitiklis teigiamai įtakos jūsų kūno ir odos.

Savybės:

1. Tai puikus qualitied Arabikos Kavos Kūno Šveitimas yra pagaminti iš natūralių ingredientų, pavyzdžiui, Organinių Kavos Pupelės, Negyvosios Jūros Druska + Eteriniai Aliejai.

2. Arabica Kavos Kūno Šveitimas natūraliai exfoliates, drėkina ir pašalina didėjimas, kuris užkemša poras.

3. Šie natūralūs odos priežiūros produktai suteikia atgaivinti maistinių medžiagų ir anti-antioksidantai, kurie padeda išlaikyti jūsų oda graži ir amžinas.

4. Kavos kvapas padeda didinti mūsų budrumą ir counter žymėjimo energijos lygį.

5. Organinių Kavos Pupelės Kūno ir Vonios Jūros Druska dirbti kartu su pleiskanomis ir drėkina be atšiaurių cheminių medžiagų arba sintetinių priedų.

Techniniai duomenys:

Prekės Tipas: Kūno Šveitimas

Pakuotės Svoris: Apytiksl.306g

Grynasis Kiekis: Apytiksl.250g / 8.8 oz

Prekės Ilgis: Apytiksl. 9 x 7 x 7cm / 3.5 x 2,7 x 2,7 in

Pagrindiniai Ingredientai: Organinių Kavos Pupelės, Negyvosios Jūros Druska + Eteriniai Aliejai ir kt.

Pakuotė:

1 x Puodą Arabikos Kavos Kūno Šveitimas

Pastabos:

Geriausių rezultatų su Arabikos Kavos Šveitiklis, naudokite 1-2 kartus per savaitę.Panardinant jūsų kūno karšto vandens arba garo pagalba padės atverti poras ir padidinti jos veiksmingumą, valymas ir pilingas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai