10VNT QingGear Molle Lok Mag Vežėjas Molle Sistemos Molle Užraktas Pritvirtinti Prietaisą "PASIDARYK pats" Peilis Tipo Dėklas Su Varžtais

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ak pistoletas, baby carrier kūdikių, varnas 2, virtuvės knif, atn, kilimų peilis, qanba, dujų plazmos lengvesni, 53 molle dėklas, hobis modelis įrankis.

    €24.62
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Prekės Pavadinimas: QingGear
  • Medžiaga: Karbidas
  • Modelio Numeris: B0040x10-40
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"

NAUJAS!NAUJAS!NAUJAS! 1LOT=10VNT Pagrindinė Medžiaga: Nailonas N. W: 20G Ilgis:18,5 cm (išskleisti), 9.8 cm(sulankstytas) Plotis:2.2 cm Molle-Lok yra visi nauji novatoriški dirželio sistema, kuri yra sukurta kaip papildoma pritvirtinti prietaisą.Jis suteikia jums patogumo ir universalumo jums reikia, kai fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius, kaip jums atlikti savo įrankius.Su Molle-Lok teikia priedai Pals/Molle kūno šarvai ar nešantis įranga, liemenės, taktinis maišeliai, maišeliai ir t.t..., paspauskite fiksavimo skirtukus, todėl labai lengva manipuliuoti.Jis yra sukurtas, turi būti pridėtas prie įvairių įrankių, įskaitant dėklai, mag maišelius ir šviesos maišeliai. Individualų logotipą, 50pcs.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai