LED Medicinos Otoscopio Diagnostikos Otoscope Ausies Globos Namų Profesinės Gydytojo Diagnostikos Ausies Endoskopų valymo Įrankis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ausies klijai, žmogaus ausis, azijos ausų vaško šalinimo įrankis, eyeshadow raštas, medicinos othoscope, ausies otoscope, eeg ausies, medikas otoscop, ausies bat, ausų vaško valiklis priemonė.

    €16.98 €22.94
  • Apšvietimas: LED Otoscope
  • Didinimas: 3X
  • Modelio Numeris: medicinos otoscope
  • Medžiaga: ABS
  • Dydis: Direct Otoscope
  • Elemento Tipas: Ausų Priežiūra
  • Prekės Pavadinimas: LYNSUM
  • Prašymas: Ausies Endoskopą

LED Medicinos Otoscopio Diagnostikos Otoscope Ausies Globos Namų Profesinės Gydytojo Diagnostikos Ausies Endoskopų valymo Įrankis:

Aprašymas:

Į otoscope yra klasikinis medicinos prietaiso VALDŽIA, kuri skirta peržiūrėti ausų vaško, infekcijos, tympanic membrana ir išorinės ausies landos diagnozuoti išorinės ir vidurinės ausies patologijos ir pan.Jis taikomas geras objektyvas, LED lemputės ir medžiagos geriau naudoti ir ilgaamžiškumo.Prietaisų priimti iš viso refection optinės principą, ir kad šviesos kelią, ir stebėti šviesos linkę būti bendraašius per optimizavimas, dizainas, kurios padidina regėjimo laukas.Ji naudojama norint peržiūrėti tympanic membrana ir išorinės ausies landos diagnozuoti išorinės ir vidurinės ausies patologija.

Specificaiton: - Medžiaga: Pagamintas iš vario ir ABS, tvirtas & patvarus. - 3X Didinimo Objektyvas, aišku, žiūrėti ausies kūniškas situacijų, su visą spektrą. - Pakenčiamas LED Lemputės, taikyti pažangias optinio pluošto technologija su daugiau nei 5000 darbo valandų. - Įrengtas 4 Rūšių Patarimai, Dia.2.5 mm;3 mm;4mm;5mm vaikams ir suaugusiems. Darbo Tikslas, dizainas norėdami peržiūrėti ausų vaško, infekcijos, tympanic membrana, išorinės ausies landos diagnozuoti išorinės ir vidurinės ausies patologija. - Platus Naudojimą, Nešiojamuosius, namų, klinika, medicinos mokyklą, veterinarijos ir kt. - Naudoja 2 x AA tipo baterijos, kurių galingumo (ne komplekte)

Antonslim2020-10-14
"Very good service. Responded fast. "
Ijozunojofovuty2020-08-16
"la lente se ve borrosa"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai