WUTA 1 Kvadratinių Metrų, viso Grūdo Natūralių Daržovių Raugintos odos karvės Odos, Rankų darbo "PASIDARYK pats" Pre-cut natūralios Odos Amatų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: parduotuvė wuta, lošti oda, vyrai avių odos, odinis rankų darbo pouffe, oda, odos, katalogas peilis, kirito kardas, aštrus jų kailio lupimo peilis, storu sluoksniu oda, wuta odos priemonė pusėje.

    €15.61 €24.02
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • modelis: Daržovių Raugintos
  • Dydis: 1 Square Feet(About 900 square centimeter)
  • Modelio Numeris: 600031002226
  • Prekės Pavadinimas: wuta
  • Tipas: Grūdų
  • spalva: Natūralus
  • Naudoti: dėklai,dėklas,peilis makščių, rankogaliai ir kitų įvairių amatų
  • Medžiaga: karvės oda
  • Storis: 4.5-6oz (1.8-2.4 mm),jūs galite pasirinkti storis norite

Apie Wuta Oda.

Mes esame įsipareigoję teikti geriausias paslaugas ir produktų, žmonių rankų darbas.Papildomas akrilo šabloną, mes parduodame kitų aukštos kokybės amatų įrankiai ir oda.

Daržovių raugintos odos įdegio agentas yra augalų, pagamintas iš odos rauginimo, ir todėl, kad jame nėra pavojingų medžiagų poveikį žmogaus organizmui, yra natūra tiesioginio kontakto su oda, žalia oda, nekenksmingas žmogaus organizmui.

Pakuotė: apima 1 x odos gabalas.storis priklauso nuo jūsų pasirinkimo.

Oda bus siunčiami į vieną paketą, už kelių užsakymus.

Apie dydį:

1 kv..pėdų netaisyklingos formos,lygus maždaug 900 kvadratinių centimetrų.Formos odos gabalas yra nereguliarus, bet plotas yra 900 kvadratinių centimetrų.jei norite custom size,prašome siųsti mums pranešimą prieš perkant,galime patikrinti, ar mes galime sumažinti ar ne.ačiū, kad suprasti

Aprašymas:

Pavadinimas: daržovių raugintos odos

Gamintojas: WUTA

Medžiaga: Pirmas Sluoksnis Karvės Odos

Proceso/Apdaila: Daržovių Raugintos

Tipas: Pilną grūdų

Spalva: Natūrali

Temperamentas: Tvirtas ir sklandžiai

Pakuotė: apima 1 x odos gabalas.Oda bus siunčiami į vieną paketą, už kelių užsakymus.

Maždaug storis : originalus storis yra, bijau 4. 5-6 oz (1.8-2.4 mm).prašome pasirinkti, storis norite .pls dėmesį, kad d i fferent dalis,yra +-0.2 mm nuokrypis.jei jūs turite specialiai reikalavimas storis ,prašome pastaba reikalavimas, kai pirkimo.

Apie storis:

Realus storis elementai gali būti šiek tiek skiriasi nuo įvairių partijos kūrinius.Net ir su odos gabalo, atskirų dalių, storis taip pat gali būti ir skirtumų.

Nemokamai skiving paslaugų : Jei jums reikia plonesnis-storis,prašome palikti pranešimą mus, kai jūsų užsakymą, mes galime skive odos storį jums reikia(su mašina) .Oda gali būti skived 1,0 mm storio arba aukščiau.

Savybės:

* Originali Pirmą Sluoksnį daržovių raugintos, įrankiai odos su natūraliu odos kvapas.

* Visas grūdų(ne dalimis), išlaikant gamtinių turto daržovių rudos odos, tokių kaip geras vandens sugeria,taigi, natūralių spalvų turėtų būti dėmę gerai.Galima mirkyti ir šlapias suformuota.Gali būti miršta,raižyti, apdribtus, įspausti,ir yra puikus graviravimas, lazerinis graveris.

* Įmonės nuotaika.Aukšto pluošto tankis,Sklandžiai grūdų pusėje ir nuoseklus dėl vidinėje pusėje.Alsuoja turtinga naftos per gamybos procesą, kad jis tvirtas, bet ne kietas, ir nebus "nulaužti" jei sulankstyti.Šie gabalai gali būti didelis, kad naudoti tokius projektus ashandmade piniginės, piniginės, užrašų, padėkliukai, bet kokio, diržai, dėklai, peilis makščių, naminių gyvūnėlių apykaklės,pyrography ir dar daugiau.

* VANDUO gali padėti sandarinimo krašto.Su šiuo nuosekliai oda, galite drėgnos, krašto iki poliravimo netaikant dažų, dažų, kailis, nei CMC.

* Odos gabalų, yra iškirpti iš viso odos gabalo,augimo Metu karvių ,yra keletas defektų, tokių kaip įbrėžimų ar randai,narural grūdų,mažų skylučių ar raukšlių , Tačiau, tai oda buvo pasirinktas siekiant suteikti jums aukštos kokybės produktą ir turėtų gerai dirbti labiausiai leathergoods, kad reikia daržovių rudos odos.prašome comtact mums, jei esate nepatenkinti su kokybės.

Sveiki didmeninės !

Jei norėčiau šiek tiek pritaikymas (visas odos gabalas arba kito dydžio)

prašome atsiųsti man elektroniniu paštu.mes suteikiame gerą kainą jums.ačiū.

Žemiau nuotraukas savo nuoroda

Daržovių raugintos, nr. pakenkti žmogaus odai ir aplinkai.

Viso grūdo, išlaikant gamtinių turto daržovių rudos odos, tokių kaip geras vandens sugeria,natūralios spalvos turėtų imtis dėmę gerai.

Galima mirkyti ir šlapias suformuota.Gali būti iškirpti, apdribtus, įspaustinis

Aukšto pluošto tankis, Įmonės, su lygaus paviršiaus ir nuosekliai grubus pusėje.

Briaunos gali būti užsandarinti, pridedant vandens ir medienos burnisher.

Daržovių rudos odos keičia savo spalvą palaipsniui iš natūralaus įdegio metu jūs naudojate, mėgautis savo laiką leathercraft!

Šviesos ir aliejus taip pat paspartinti spalvos pokytis.

Figūros yra iškirpti iš visos pusės roll.Nes tai yra natūralu, visiškai grūdų odos,gal yra trūkumų,Galbūt, jums bus rasti kai kurių labai lengvas surfacescars,scratchs,narural grūdų ir vabzdžių žymių ant paviršiaus,Ar t jis spalvos odos kraštai bus šiek tiek tamsesnė.

Bet, tai oda buvo pasirinktas siekiant suteikti jums aukštos kokybės produktą ir turėtų gerai dirbti labiausiai leathergoods, kad reikia daržovių rudos odos.

Apie storis:

Realus storis elementai gali būti šiek tiek skiriasi nuo įvairių partijos kūrinius.Net ir su odos gabalo, atskirų dalių, storis taip pat gali būti ir skirtumų.

Pirkėjas rodo:

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai