50PCS Kalėdų Lino Maišelius už kanapės Aksesuarais Dovanų Maišeliai "PASIDARYK pats" Maišelį Saldainių Maišelis 3 Spalvų Krepšiai Įrašus 10m Kanapių Virvė Etiketės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: advento kalendorius schlei, advento kalendorius esences, advento kalendorius dovanų, tuščias makiažas maišelį, raišteliu maišelis, tuščias dėklas, etiketės kišenėje, advento kalendorius "pasidaryk pats", adventas, dėklas vestuvių.

    €7.25 €10.51
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Modelio Numeris: kalėdinis advento kalendorius
  • Tema Modelis: Gėlė

Kulka Taškų:

1、Produkto sudėtyje Yra: 24 krepšiai (8 originalus kanapių, 8 tamsus kanapių ir 8 black) + 24 įrašus + 10 metrų, kanapių virvė + etikečių rinkinį (24 lipdukai), dovanų maišelis dydis 14*10cm.

2、Natūralių Medžiagų: Džiuto maišus įvairių spalvų, pagaminti iš natūralaus lino audinio, ir jie yra bekvapiai ir ateina su puikus touch.

3、Multi-scena Naudoti: be to, kad naudojamos kaip advento kalendorius, taip pat yra idealus pasirinkimas vestuvių papuošalai, krikštų, vaikų gimtadienio, Padėkos, dovanos ir kitų įdomių įvykių.

4、 "PASIDARYK pats" Krepšyje: galite naudoti blizgučiai, karoliukai ir nuotraukas į "PASIDARYK pats" šie maži džiuto maišai.Džiuto maišai taip pat gali būti naudojamas kelis kartus, saugoti juvelyriniai dirbiniai, kosmetika, monetų ir amatų ar kitų smulkių daiktų.

5、Padaryti, kad Kalėdinis įdomiau: Su džiuto pluošto krepšys yra neskaidri ir uždarųjų su virvele.Įdėti 24 džiuto maišus į įvairias dovanėlės, ir jūs galite turėti šiek tiek nustebinti Kalėdų kiekvieną dieną.

Specifikacija:

Pavadinimas: Lininis Dovanų Maišelis

Svoris: apie 280g

Spalva: originalus kanapių, tamsiai kanapių, juoda.Kiekviena spalva su 8 vnt.

Pakavimo Sąrašas:

24 * Krepšiai

24 * Įrašų

1*10m Kanapių Virvė

1 Komplektas * Etiketės

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai