VOKIETIJOS Originalus Variklis Elektrinė Virtuvės Mašina KP26MB Juodos spalvos Dubuo-Liftas 4.5 Quart virėja Stendas Maišytuvai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: makaronų mašinos formuotojas, xaomi a, virtuvės maišytuvas, kūno maišytuvas, kenwood maišytuvas, thermomix tm6, maišytuvas, spragilas už pyragas, mėsa sumaišoma, maišytuvas stovi.

    €176.91 €232.77
  • Funkcija: Tilt-Vadovas Dizainas
  • Prekės Pavadinimas: GERWELL
  • Galia (W): 700
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Būsto: Plastikiniai
  • Priedai: Vielos Plakti
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: KP26MB
  • Struktūra: Stovas / Lentelė
  • Numeris Greičio Nustatymai: 6
  • spalva: juoda
  • Įtampa (V): 220V
  • Dubenyje Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Maišymo Dubuo Talpa: 4.5-Quart

Rusijos pirkėjai:

Dėl Coronavirus situacija, mes pasirinkti geriausią laivybos kanalą, kuris gali eiti į Rusiją sklandžiai net ir jis gali būti skiriasi nuo laivybos kanalo, galite pasirinkti internete.Prašome suprasti, ir tik vieta, kad jei jūs galite priimti tai.

Ką gali mano GERWELL stendas maišytuvai daryti?

Mūsų nori, kad smagu grįžti į kepimo; ir virtuvės išvalyti yra niekas idėja įdomus.Ar esate hostingas atsitiktinis vakarienės savo šeimai arba naktį prisiminti su draugais, būti puikus jūsų padėjėjas wow savo svečiams su nuostabiu valgius, nuo pradžios iki pabaigos.Pavyzdžiui, jūs galite padaryti receptas žemiau: Blynas, Tortas, Macaron, Tiramisu, Pica, Slapukas, Croissant, Sandwich, Pita Duonos, Blynų Iešmo, Spurga, Blynai, Makaronai, Kiaušiniai, Grietinėlė ir kt.

NEMOKAMAI receptai jūsų šeimai vokietijos Mitybos Centras siūlo dešimtys receptus, kad suteiks jums pasitikėjimo, kad skanus, maistingas maistas ir gyvenimo būdas, visai savo šeimai.Ar esate hostingas atsitiktinis vakarienės savo šeimai arba naktį prisiminti su draugais, būti puikus jūsų padėjėjas wow savo svečiams su nuostabiu valgius, nuo pradžios iki pabaigos.KUCHARSKĄ žemiau, gali būti siunčiami el. paštu NEMOKAMAI:(Stendas Maišytuvas Receptas) APŽVALGA

Lengvas Valdymas

6 Greičio, pakankamai Galingas, beveik bet kokią užduotį, ar receptas, nesvarbu, ar esate maišymo šlapia ir sausa ingredientų kartu, minkyti duonos tešlą arba virželis grietinėlės.Tilt-Galvos Dizainas Leidžia aiškiai patekti į dubenį ir pridedamas beater arba priedų, todėl jūs galite lengvai pridėti ingredientų receptą.Fiksavimo galvą į vietą, eksploatavimo metu išlaiko spragilas-į dubenėlį susisiekti glaudžiai ir efektyviai.

4.5 Quart Nerūdijančio Plieno Dubuo

Pakankamai pajėgumų maišyti iki 7 keliolika slapukus, a kepalas duonos, partijos guacamole, iškedentas kiaulienos ir daugiau.

Lengva Valyti

Nerūdijančio plieno dubuo yra indaplovė-saugus lengvas valymas.

Vokietijos originalus mo tor technologijos Variklis

2 KW Aukšto Efektyvumo vokietijos Technologijų 700 w Variklis, skirtas veikti ilgiau , užtikrinant optimalų sukimo momentą su mažiau šilumos akumuliacija.

Butas Spragilas

Skirtingai nei dauguma beaters, pas mus yra skirtas dirbti tik su mūsų dubenį.Tai lemia daugiau vienodų maišymo ir mažiau atliekų, taip pat geriau batters ir daugiau dieviškosios desertai & tešla.Butas spragilas top-rack plauti indaplovėje.Tešla Kablys unikalus "Užsiliepsnojo U" formos mūsų Tešlos Kablys, užtikrina "maksimalus maišymo"-nesvarbu, receptas.Kaip ir visi Gourmet Klasės reikmenys, ji buvo sukurta specialiai į Gourmet Klasės dubenyje.mišiniai ir kneads mielių tešlą lengvai, sutaupyti jūsų laiką ir pastangas, rankomis minkyti.Taigi, jums daugiau galios ir universalumo ir, žinoma, nuosekliai aukščiausios rezultatus!Tešla kablys top-rack plauti indaplovėje.Vielos Plakti

Ačiū, kad tai unikalus, "elipsės formos vielos rėmas" dizainas mūsų šluotelė apima daugiau oro maišymo procesą ir leidžia jums lengvai sukurti lengvesni plakta kremai, fluffier pyragai ir skanų neįtikėtinai glajus.Produkto Specifikacijos ♦ vokiečių-galingas 700 vatų variklis ♦ Masinis 5-quart nerūdijančio plieno dubuo su integruota splash guard ♦ 6 elektroniniu būdu valdoma greičio parametrus ♦ Apima butas spragilas, balionas šluotelė, ♦ Šiluminė apsauga apsaugo nuo perkaitimo ♦ 4.5 L / 154oz dubenyje, Kas ateina į lauką Maišytuvą, Dubenėlį, Splashguard, Butas Spragilas , Tešlos Kablys, Vielos Plakti, Savininko Vadovas, Stendas Maišytuvas Receptas (el. Paštu), Kodėl verta rinktis mus? 1. Gamyklos kainą!Puiki kokybė, Neįtikėtinai vertę jums ! 2.Mes buvo gamintojo maišytuvai 8 metus.Sveiki visi draugai iš įvairių šalių įsigyti mūsų maišytuvai.Savo teigiamas vertinimas ir komentarai yra motyvacijos mūsų pažangą.Mes padarysime viską, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir tiekti jums reikia.Jei perkate daugiau kiekio, mes galime suteikti OEM paslaugos ir geriau padėti jums.Norite, mes galime tapti jūsų patikimas tiekėjas ir draugas! 3.Anglų kalba vartotojo instrukcija yra įtrauktas į paketą!Galime jūsų el. paštas kulinarinės knygos PDF formatu, su daug receptų, kaip toliau fyi, todėl prašome palikti savo el. pašto adresą, pateikdami užsakymą.

Blondeandhot602020-08-24
"слабый буксует на крутом тесте"
Shabash 062020-09-25
"item works well. Easy to use"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai