Naujų Automobilių Trinkelėmis Vaikų Mount neslystantis Kilimėlis Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis neslidus Minkštas "PASIDARYK pats" Lengva Valyti Kilimėlis Anti-slip Pad Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: alkantara automobilį, gsx1300r hayabusa, cami leopardas, automobilis geros, automobilio grindų kilimėlis, skoda kodiaq aksesuarų rinkinys, automobilio pritaikymas priedai, eachine anti slip, didelis antislip kilimėlis, peugeot 5008 priedai rankena.

    €3.87 €5.09
  • Medžiagos Tipas: plastikų
  • Prekės Pavadinimas: TRUEFUL
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Automobilių Trinkelėmis Vaikų Mount neslystantis Kilimėlis Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis neslidus Minkštas "PASIDARYK pats" Lengva Valyti Kilimėlis Anti-slip Pad Priedai Gaminio Aprašymas:

1.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC putų medžiagos, minkštas ir neslidus, geras atsparumas dėvėjimuisi ir atsparumas smūgiams.

2.Su vienoda kvėpuojantis tinklelis dizaino, šis kilimas yra labai lengva valyti ir plauti, greitai džiūstantys ir daugkartinio naudojimo.

3.Galinėje korpuso, net jei stabdžiai yra kelyje, bagažo kamieno ne skaidrių laisvai.

4."PASIDARYK pats" iškirpti formą jūsų mėgstamiausias, lengvai mažus elementus (pvz., mobilieji telefonai, kvepalai ir kt.), apsaugoti juos nuo kritimo.Mat gali būti supjaustytas į bet kokios formos ar specifikacija pagal jūsų poreikius, kuri yra patogi jūsų naudoti, ir jūs galite padaryti geriausia naudoti jį.

5.Gaminys yra plačiai naudojamas, gali būti naudojami pagal kilimas automobilio bagažinėje, pagal atlošas ir saugos sėdynės.Ji taip pat gali būti naudojamas namuose, kilimai, vonios ir virtuvės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC medžiagos

Spalva: Juoda

Dydis: apie 150*50 cm/59.05*19.68 į

Komplektą Sudaro:

1 * neslidus kilimėlis

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Wnsgur1172021-01-22
"Exactly as described. Very fast shipping"
Septian Nico2021-02-10
"Livré en 10 jours. C'est parfait. "
Wallanger2021-01-28
"Corresponds to the description, it came very quickly! Thank you very much to the seller!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai