3D Meno Geometrinės Dušo Užuolaidos Vonios kambarys Vandeniui Vonios Užuolaida su Kablio Rinkiniai Flanelė Vonios Kilimėlis, Kilimėliai Kilimų Namų Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: namų, dušo užuolaida, kilimas, vonios kilimėlis rinkinys, Kilimas, miršta užuolaidos, europos sandėlyje pristatymas, uždangą gyventi kambarys, vonios kambarys kilimas, priedų vonios rinkinys.

    €11.77 €24.02
  • Modelio Numeris: JY-SC200113
  • Funkcija: Įžuvinti
  • PANAUDOTA: Poliesteris Vonios Užuolaidų Komplektas
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Stilius 1: vonios kilimėlis rinkinys
  • modelis: GEOMETRINIO
  • Naudojami 1: vonios kilimėlio rinkinį
  • Stilius: 3D Dušo Užuolaidų Komplektas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

PAVADINIMAS: 3D Meno Geometrinės Dušo Užuolaidos Vonios kambarys Vandeniui Vonios Užuolaida su Kablio Rinkiniai Flanelė Vonios Kilimėlis, Kilimėliai Kilimų Namų Dekoro NESUDĖTINGA PRIEŽIŪRA: skalbti Mašina, lengvai priežiūros namuose, išlaikyti savo dušo užuolaidos gaivus ir švarus.QUICK DRY: audinys yra leisti vandens granulių likti ant paviršiaus, sausas greitai.PATVARI ir ilgaamžė: Sustiprinta viršutinė antraštė su 12 mygtuką skyles apsaugo nuo ašarojimas ir skatina dušo užuolaidos liner ilgalaikis.PVC NEMOKAMAI: Aukštos kokybės audinių, kurių nėra vinilo ir plc.kvapas, geriausia PVC pakeitimo ar PEVA vonios apdaila.PAKUOTĖ: (Prašome atidžiai perskaityti) 1PC 180x180cm (Dušo Užuolaidos*1 Kablys Rinkinys*1) 3PC Kilimėlis Rinkinys(Vonios Kilimėlis*1 U Formos Kilimėlis*1 Tualeto Dangčio*1) 4PCS Užuolaidų Komplektas (W71xH71in 180x180cm Dušo Užuolaidos*1 3PCS Kilimėlis Rinkinys*1) PASTABOS: 1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 2.Prašome leisti mums 1-3cm klaidų dydžių ,ačiū už jūsų supratimą.

Apie Siuntos 1. Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų 1-3 dienas, ne daugiau kaip 5 dienas. 2.Tai užtruks 10-45 dienas gauti į savo šalį.Kartais, tai užtruks ilgiau, dėl įvairių veiksnių.Grįžti & Grąžinti 1.Jei kyla kokių nors problemų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes spręsti jums. 2.Jei sklypas prarado per laivybos būdas, mes galime grąžinti visą arba išsiųsti jums naują sklypas. 3.Jei mes netyčia išsiuntė klaidingas spalva, dydis, ar yra kokių nors nuostolių dėl produkto, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą. 4.Grąžinamosios išmokos bus tyrimą per 3-15 dienų Moversteam.lt.Jei jūs turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su Moversteam.lt klientų aptarnavimo!Ačiū.Apie Atsiliepimą 1.Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų parduotuvėje.Prašome pateikti atsiliepimus po kiekvieno pristatymo. 2.Jei jus tenkina produktas ir paslauga, įsitikinkite, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir normos jav.Apie Drop Laivyba Priimame užsakymus nuo Lašas Laivybos paslaugos.Mes ne įdėti bet, sąskaitos-faktūros, QR kodų, akcijos ar mūsų prekinio ženklo pavadinimą, logotipą, siuntas.Jei Lašas laivybos reikia, prašome susisiekti su mumis.

užuolaidos, vandeniui užuolaidos, spausdinami Užuolaidų,dušo užuolaidos, Vonios kambario užuolaidų,Užuolaidos, vonios kambarys,Užuolaidos vonios,Vonios uždanga,vonia komplektas su dušo užuolaidos ir kilimėliai,dušo užuolaidų komplektas, vonios kilimėlis, mat nustatyti, aukštos kokybės, bahting ekranas, Namo Apdailos, Namų Dekoro, durų kilimėlis, słomianka, enterence durų kilimėlis, grindų kilimėlis, kilimėliai, tualeto dangčio danga, Dušo Užuolaidos,Vonios Kambario Užuolaidų,atsparus Vandeniui,vonios kilimai

Thomasvestergaard192021-02-09
"Conform to photography"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai