5vnt/Daug 3d spausdintuvu priedai z ašies aliuminio lankstaus veleno mova Nema 17/23 stepper motorinių ir 8mm švino varžtas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 400 eiga, nema 17 priedai riešutų, 3d akiniai atveju urmu, creality cr6 dalys, sankabos veleno, švino varžtas nema17, nema 17 su varžtu, švino varžtas, žingsninių variklių laikikliai nema 23, nema 17 turas velenas.

    €7.00
  • Elemento Tipas: Lankstaus Veleno Mova
  • Prekės Pavadinimas: Openbuilds Lankstus Kablys
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Dydis: 5*8mm/6.35*8mm/8*8mm
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Modelio Numeris: HD0025-
  • Kiekis: 5vnt/daug

Openbuilds Lanksčios Movos (5vnt/Lot)

Tai aukštos kokybės Lanksčios Movos gali būti naudojamas prijungti jūsų Stepper Motorinių į jūsų pagrindinį Varžtą.Lankstumas padės su bet nesutapimas gali būti.

Prekės Informacija Karton. Pakuotėje Vienetų Pak. 5vnt (Siuntos) Ilgis: 25mm (.98") OT: 20mm (.79") Velenas: 5mmx8mm, 6.35mmx8mm, 8mmx8mm jūsų pasirinkimui Aliuminio Spalva: Sidabrinė

Populiariausi CNC Jums Gali patikti

--------------------------------------------------------- El. paštas: [email protected] -------------------------------------- -----------

Mokėjimo

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą .

Vežimas

Rašykite TURI SUTAPTI Laivybos kad adresai.

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas įprastu laiku.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo(Brazilija 60-100days), prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Muitinės Mokesčių

Importo muitais, mokesčiais ir imti, nėra įtrauktos į produkto kainą, arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes paprastai bus ženklas, prekės už mažą kainą muitinės deklaracijoje ir mes stengiamės padėti jums sumažinti arba išvengti GST ar V. A. T arba kitų importo mokesčių.Bet mes negali garantuoti, jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika.

Atsiliepimai

Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums Teigiamų Atsiliepimų Ir 5 Žvaigždžių , dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per (Mano Pranešimai) arba (Paprašykite Pardavėjo Klausimus), Prekybos vadybininkas, prieš palikdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, ir patenkinti savo poreikius.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai