Naujas Koja Valytoja Koja Grandiklis, Pedikiūro Koja Failą Milžiniško Pėdų Dildė, skirtas Negyvų Odos Tarka Kulno Failą Šlapias ir Sausas Kojas 19ing

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: daržovių trintuvė, silicio koja valytoja, dantų grandiklis, kaulo transplantato, dantų implantai., pėdų tarka, pėdų odos skruberis, tarka virtuvė, Pėdų Dildė, sūrio trintuvė.

    €2.64 €3.52
  • Prekės Pavadinimas: Breathleshades
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
  • Modelio Numeris: as
  • Poveikis: Kaulų Priežiūra
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Naujas Koja Valytoja Koja Grandiklis, Pedikiūro Koja Failą Milžiniško Pėdų Dildė, skirtas Negyvų Odos Tarka Kulno Failą Šlapias ir Sausas Kojas 19ing Aprašymas:

Savybės:

1. Aukščiausios Kokybės Medžiagos: koja gremžtuku priimti pažangias purškimo dažymo metodus, siekiant užtikrinti, nerūdijančio plieno nebus dažai-praliejimo ir gavo aprūdijęs, rėmas pagamintas iš 100% professional chirurgijos kokybės nerūdijančio plieno , užkirsti kelią korozijai.

2. Efektyviau ir Darbo Bei Drėgnas arba Sausas Pėsčiomis: Tai pedikiūro koja file peilis su banguoti modelio paviršiaus, kuris gali padėti jums lengvai pašalinti negyvas odos.Sudarant vienodas gerų rezultatų tiek šlapių ir sausų pėdų.

3. Unikalus Rankenos Dizainas ir Lengva Valyti: Sveiki derva medžiaga, ergonomikos, anti-slip dizaino nykščiu spaudžiant.

4. Taupyti Laiką ir Pinigus: Sukurti savo salonas aptakus kojos iš komfortą savo sofos.Geresnių rezultatų nesikreipiant į pedikiūro saloną reiškia, kad jūs galite rūpintis savo kojomis reguliariai, ir padeda jums gauti jūsų kojomis soft & sklandžiai.

5. Tvirtas dizainas tai nėra lengva nutraukti su ilgaamžiškumo.

Specifikacija:

Dydis: 21*5.7 cm

Grynasis svoris: 70g

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Komplektą Sudaro:

1 x Koja Valytoja

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai