200x140cm Kišenėje Stovyklavimo Kilimėlis Waterpro Paplūdimio Antklodė Nešiojamų Iškylą Žemės Kelionės Lengva, Vežančių Nešiojamų Lauko Smėlio Paplūdimio Kilimėlis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kilimėlis, palapinė, bonsai sėklų, čiužinys palapinė, kempingas colchon, stovykla čiužinys, japonijos klevas, stovykla kilimėlis, visžalis medis, bonsai palmių, mat turistų.

    €7.21 €10.31
  • Lauko Veikla: Stovyklos
  • Modelio Numeris: paplūdimio kilimėlis
  • Pagal Pripučiamos Režimas: paplūdimio kilimėlis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dampproof Kilimėlio Tipas: paplūdimio kilimėlis
  • Medžiaga: Poliesteris

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Atsparus vandeniui Stovyklavimo Kilimėlis Nešiojamų Lauko Paplūdimio Lankstymo Antklodė Iškylą Žemės Kilimėlis 200x140cm

Ypatybė:

1. Ji buvo sustiprinta krašto ir 4 professional tvirtinimo vinys, kurios gali būti daugiau įmonės ir geriau panaudoti.Kai jums mėgautis paplūdimio kilimėlis lauke, jums nebus sutrikdyta vėjo.

2. Atsparus vandeniui, smėlio nemokamai, greitai džiūsta.Paplūdimio, antklodė, pagaminta iš tvirtos, ilgaamžės, lengvas, kvėpuojantis plyšimui atsparus nailonas.Visi smėlis gali būti lengvai pašalinta, tiesiog drebėjau antklodė.

3. Lengvas ir nešiojamas, paplūdimio kilimėlis yra paprastas ir patogus.Tai labai lengvas, ir ateina su mažų nešiojamų maišelį, kad jūs galite lengvai kabinti ant arba kišenėje.Jis susideda iš keturių atraminių žiedų ir nagus, kad jūs galite pridėti prie paplūdimio ir žolės, ir pridėti kišenėje asmeninius daiktus.

4. Lengva laikyti ir valyti.Šis paplūdimys antklodė yra mažas dydis ir patogu laikyti ir nešiotis.Nailono paplūdimio kilimėlis, dėmes galima nesunkiai nuvalyti su šluoste.Parama mašina plauti ir plauti rankomis, gali išdžiūti greitai ir nebus išnyks po skalbimo.

5. Daugiafunkcinis.Kilimėliai gali būti naudojami kaip kupolo (vandeniui klasė didesnis kaip skėtis), skubios kilimėlis kelionės, paplūdimio antklodė, iškylą antklodė, kišenėje antklodė, žemės danga, atsparus vandeniui barjeras ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip žaislas, mat vaikų rašytojų.

Specifikacija:

Medžiaga: vandeniui viršų (poliesteris), neperšlampamą dugną (PVC)

Spalva: Army Green, Pink

Paplūdimio kilimėlis dydis: 200 * 140cm/78.7*51.12 į

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Paplūdimio Kilimėlis

1 X Paplūdimio Kilimėlis Saugojimo Krepšys

4 X Aukšte Nagai

1 X Karabinai

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai