Bžūp Organizatorius Kabyklos, Sulankstomas Skrybėlę Rankšluosčių Kabykla Įrašą Nerūdijantysis Spinta Beisbolo Kepurę Kabinti Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Įrašus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: hat stovas prie sienos, velcro lipnia vonios lentynos, vonios aksesuaras dušo lentynos, wardrob, tvirtinimo prie sienos perukas, spinta medžiaga, spinta, lipnios tualetas lentynos, durų perukas, spinta audinys.

    €5.96 €11.25
  • Yra Ištraukiamas, ar Ne: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Sulankstomas, ar Ne: Taip
  • Use2: Drabužių Kabyklos
  • Use3: pakabos drabužiams
  • Diegimo Tipas: Kabinti
  • Medžiaga: PP
  • Use1: namų dekoro priedai

Ypatybė: skrybėlę organizatorius medžiaga yra pagaminti iš aukščiausios kokybės neopreno.Nerūdijančio plieno apkaba yra pakankamai stiprūs surengti dangtelis, bet nėra per apkabos, skrybėlę ir sukurti žymių.Tinka Visos Kepurės - Tinka kolonėlė beisbolo kepuraitę, įrengtas bžūp, " trucker bžūp, hubby bžūp.Puikus priedai skrybėlių kolekciją.Lengva naudoti - 1. Įdėti šį bžūp turėtojas per savo audiniai rūbams ir pritvirtinkite hook&loop. 2. Įrašo savo 10 kepuraičių.Talpa: Hat Rack organizatorius su 10 nerūdijančio plieno sąvaržos , kuris gali turėti 10 kepurės,Ji keičia savo audiniai rūbams į skrybėlę organizatorius kabyklos iš karto.Patvarus: skrybėlę organizatorius medžiaga yra pagaminti iš aukščiausios kokybės neopreno.Nerūdijančio plieno apkaba yra pakankamai stiprūs surengti dangtelis, bet nėra per apkabos, skrybėlę ir sukurti žymių.Tinka Visos Kepurės:Tinka kolonėlė beisbolo kepuraitę, įrengtas bžūp, " trucker bžūp, hubby bžūp ar kitos skrybėlės.Puikus priedai skrybėlių kolekciją.Lengva nešti:jūs galite įdėti savo skrybėlę spinta saugojimui bet kuriuo metu.Tiesiog suvyniokite jį į savo įprastą pakabą .Ir įrašo savo skrybėlę ant jo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dangtelis Organizatorius Pakaba.

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: Neoprene ir Hook&Loop rungtynės

Tinka: Tinka kolonėlė beisbolo kepuraitę, įrengtas bžūp, " trucker bžūp, hubby bžūp ar kitos skrybėlės.

Dydis: 32*12,5 cm

Komplektą Sudaro:

1 x Dangtelis Organizatorius Pakaba

Sveta06572020-09-20
"Fast shipping."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai