VIP Dropship Vaikai Statybos Fort Pastatas Pilis Tunelių Palapinės "PASIDARYK pats" 3D Žaisti Namų Statyba Žaislai Berniukams, Mergaitėms Kalėdų Dovana

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vip nuorodą, lego ss, drrsses vaikai, suknelė mergaitei, "lego" technic, žaislas kranas, aukštos klasės dropship produktus, antklodė fort pastate, sembo knyga, dropship.

    €11.23 €21.60
  • Modelio Numeris: Statybos Fort Pastate
  • Įspėjimas: no
  • Brūkšninis kodas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: 5-7 Metų
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Temos: Profesijos
  • Sertifikavimo: CE

Kulka Taškų:

1、Statybos Fort Kūrimo Rinkinys: Apima daug lazdos ir 36 kamuolius.Mūsų magija making rinkinys leidžia vaikui statyti fortai visų formų ir dydžių! (Antklodė Neįskaičiuotos.)

2、Lankstaus Kotelio Įdomus Berniukai & Mergaites: Mūsų vaikas galutinis fortai statybininkas rinkiniai yra skirta vaikui nuo 5 ir iki, jie gali kurti urvas, žaisti, palapinė, raketų, namas, varpelio, princesės pilis, tunelio, teepee, žaislų palapinės, piratų laivas, tiesiog pridėkite paklode sukurti paslėpti.

3、Lengva Pastatyti & Patvarus-Gaminamas su kieta ir aukščiausios kokybės plastiko, tiesiog įdėkite ir pasukti juostos į kamuoliukus, statybininkas prisijungti per kelias sekundes ir lengvai ardyti, jokių struktūrinių žlugimo.Ateina su saugojimo krepšys, nešiojamų vidaus ir lauko veikla.

4、Kibirkštis Kūrybiškumą ir Vaizduotę: Puikus kūrybiniai žaislai 2-3 ar daugiau vaikų žaisti.Vaikai dirba kartu planuoti ir spręsti problemas, kurti įvairių kūrybos statiniai, Puikiai švietimo žaislai, dovanos gimtadienio, šventės, Kalėdos, Kalėdų, naujųjų metų!

5、Kibirkštis Kūrybiškumą Ir Vaizduotę: Puikus kūrybiniai žaislai 2-3 ar daugiau vaikų žaisti.Vaikai dirba kartu planuoti ir spręsti problemas, kurti įvairių kūrybos statiniai, Puikiai švietimo žaislai, dovanos gimtadienio, šventės, Kalėdos, Kalėdų, naujųjų metų!

Specifikacija:

Pavadinimas: Fort Kūrimo Rinkinys Palapinė

Svoris: apie 600g

Pakuotės Dydis: 43*34*6cm/16.93*13.39*2.36 colių

Pakavimo Sąrašas:

Palapinė Rinkinys*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai