Gitara Nuskaitymo Įrenginio Skylių Gręžimo Įrankis Medienos Elektrinė Gitara Styginių Rankenėlę Siaurėjantys Skylių Gręžimo Uodega Nagų Skylių Gręžimo Įrankiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 4 stygų bosinė gitara pikapas, 6 eilutę pikapas, folija nagų gręžimo, oripur, fishman pikapas, acoust gitara pikapas, fingerboard gitara diagramos, elektrinė gitara ricken, gretsch vyras, Gitara Pikapas.

    €3.82 €5.97
  • Tipas: Pikapas
  • Modelio Numeris: Skylių Gręžimo Įrankis
  • Kištuko Tipas: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Tai yra žingsnis struktūra skylių gręžimo įrankis, šiek tiek gali atidaryti įvairių specifikacijų ir dydžio angomis, žingsnis gręžimo langelį bitų.

Savybės:

Žingsnis struktūrą, šiek tiek gali atidaryti įvairių specifikacijų ir dydžio angomis, žingsnis gręžimo langelį bitų.

Jo nereikia naudoti centrinio punch ir nėra lengva sulaužyti, palyginti su įprasta twist grąžtai.Svetainėje statybos, vienas žingsnis gręžimo tinka įvairių specifikacijų.

Šerpetų pašalinimas, chamfering, apvalios skylės praplėtimas, galite užpildyti funkcija, kad twist drill gali ne visiškai.

Lyginant su įprasta twist drill.Mažas drebulys, nereikia vesti naudoti centras punch taip pat galite atidaryti gražus diafragmos vaizdą.

Techniniai duomenys:

Gręžimo diapazonas: 3-13.0 mm, 5-16.0 mm (pasirinktinai)

Medžiaga: plienas

Pakuotės dydis: 150 * 100 * 50mm / 5.9 * 3.9 * 2.0 į

Pakuotės svoris:

3-13.0 mm: 92g / 3.2 unciją

5-16.0 mm: 105g / 3.7 unciją

Paketų sąrašo:

1 * Skylės Gręžimo Įrankis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Skyline92922020-08-19
"Bien."
K O I 582021-01-06
"It will do the job"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai