#H40 Mados Unisex Moterų, Vyrų Sportas, Žygiai Šalikai Bandana Ausies Kilpos Balaclava Kaklo Getrai Veidą Padengti Dviračiu, apsauga nuo dulkių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: už kaklo kaukė, kaukė šalikas, bandana vyrai, knitt šalikas vyrams, vyras kaklo šilčiau, stilingas skarelės, veido šalikai bandana, šalikas, abaja šalikas, bandana.

    €2.50 €4.54
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas: ISHOWTIENDA
  • Stilius: Mados
  • Modelio Numeris: Šalikai

Unisex Šalikas Shield Bandana Ausies Kilpos Balaclava Kaklo Getrai Veido Dangtelis nuo Dulkių

1.【 MŪSŲ BANDANA YRA LENGVAS, MINKŠTAS, PLONAS, IR KVĖPUOJANTIS 】Tai drėgmės-wicking ir greitai-dry audinys, kuris saugo jus atvėsti.Kiekvieną bandana yra vienas kietas gabalas, kad pagerina komfortą, lankstumą, ir ilgalaikį patvarumo, kad ji neleidžia prarasti formą.Elastinga tempimo pluoštas saugo bandana vieta ir ne slide.

2.【 MOTERYS VYRAI KAKLO ŠALIKAS, APSAUGO NUO SAULĖS, DULKIŲ, VĖJO, SMĖLIO】 drėgmės wicking audinio šiluma ir drėgmė nuo savo kūno ir už besiūlių bandanna, kad jums jaustis kietas.Mūsų neck gaiter jus cool saulės ir šilta šaltu oru.Ir ji gali padėti apsaugoti jus nuo kenksmingų UV spindulių ir apsaugos jus nuo vėjo ir dulkių.

3.Yra įvairių būdų, kaip konfigūruoti šis universalus dizainas.Nešioti kaip kaklo šilčiau, lankelis, plaukų juosta, balaclava, šalikas, bandana, ausies šilčiau, galvos apdangalą, neckerchief, beanie kepurė, gaubtas, ir apyrankė.

4.【BANDANA KELIŲ VEIKLĄ】 Muzikos Festivaliai, Koncertai, Dviračiais, Žygiai, Joga, Treniruotės, Kieme, Jodinėjimas, Žvejyba, Dviračiai, Motociklai, Motokroso, ATV Dviračiu, Bėgimas,Žygiai, Alpinizmas, Kempingas.

5.【Rankų Plovimo Rekomenduojama 】Su Šaltu Vandeniu (Ne Bleach / Pakabinti Arba Išdžiūti.

Pakuotės Turinys:2 VNT Veidą Padengti

Nikolaevigor19962021-01-11
"Very cool and carefully made. Appear very solidly made. Super The prezentują live. Highly recommended. 100% compatible with products."
Toastyzeee2020-12-02
"The article is not the same as the photograph on the ears comes an opening is not like in the photograph. It's very uncomfortable because the ears are bent"
Costin Pantu2021-02-05
"Small size"
Sandra Korez2020-10-23
"Item arrived fine. Just as expected. Thank you seller"
Fleurence Stephanie2021-01-06
"The quality is very good, but for a child's face, 8-10 years old."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai