1.7 cm Mados odos 4 įrašai petnešos komercinės vakarų stiliaus kelnės vyras petnešos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sustabdyti, oficialus vyriškos petnešos, vyrai sustabdyti, petnešos moterys, berniukai, didelis petnešos moterims, moterų oda rumper, klasės vyrų, suspensor, vyriškos petnešos vyrams, tummy tuck moterims.

    €15.63
  • Modelio Numeris: 2ZP00002
  • Veidas: poliruoto paviršiaus padengta sluoksniu PU derva, modifikuotas
  • : Vyrams moteris
  • Medžiaga: Natūralios Odos
  • "dow: split odos karvės odos
  • Elemento Tipas: Petnešos
  • Diržai Medžiaga: Natūralios odos Nekilnojamojo odos
  • Elemento Ilgio: 118cm
  • style1: Y suspender
  • spalva: juoda, šviesiai ruda, kviečių
  • Thinkness: 2.9-3.3 mm
  • Lytis: Unisex
  • Patarimai: 4 įrašai
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Aktyvus
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kokybė: aukštas

GAMINIO APŽVALGA Produkto Pavadinimas: 1.7 cm Mados odos 4 įrašai petnešos komercinės vakarų stiliaus kelnės vyras petnešos Prekės Pavadinimas: Shunshizhen Diržas Medžiaga: split odos karvės odos jautis odos ir lieti įrašus ir geležies Diržo Dydis: 1.7 cm pločio,95-118cm Diržas Spalva: juoda,ruda,šviesiai ruda Funkcija: mados, komfortas, klasės dizainą, Logotipą: h ot-štampavimo/ šilko spausdinti/ lazeris/ pelėsių ir t. t Lytis: Vyrai ir moterys Prekės Numeris: 2ZP0002 MOQ: 100 vnt per spalvos (OEM&ODM)

reguliuojami taip, kaip reikalaujama

3 įrašai ir 2 ilgis reguliuojančios pridėti ilgaamžiškumas

Puikiai tinka T-marškinėliai,džinsai,kelnės ir kt

Prekės informacija:

lcome mūsų parduotuvės!Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė.Aukštos produktų kokybės, prieinamomis kainomis, puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas.

1, Pls prašome palikite pranešimą apie ilgio jums reikia, kai jums užsakymą,labai labai ačiū.

2, Jei turite bet kurį klausimą, pls nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau,ačiū apsipirkti čia.

3, Mokėjimo Aprašymas

Mes priimame mokėjimus per 1)Alipay, 2)Banko pavedimu

4, Viso mokėtinos sumos apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybą ir tvarkymas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

5, Prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.

6, Draudimo: Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

7, Laivybos Aprašymas

Laivybos, mes laivas per DHL express pristatymas paprastai 4-7 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatymas.

:maždaug 10-15 darbo dienų Azijoje,Vakarų Euro,Noth Amerikoje ir trunka apie 20-30 darbo dienas Pietų Amerikoje,Vidurio Rytuose, Euro,Afrika.Po to, kai mes išsiųsti prekes, mes jums patarimų jums DHL sekimo nr., galite patikrinti internete, po dviejų ar trijų dienų.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas.Tranzito laikas gali būti šiek tiek vėluoja, per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8, Plsease įsitikinkite, kad patikrinti jūsų nurodytu adresu, prieš atlikdami mokėjimą.Kai mokėjimas buvo išsiųstas,mes negali garantuoti savo adreso keitimo įsigalios.

9, Keičiasi tik

1)Jei nesate patenkintas savo pirkiniu,galite biržoje šią prekę,pirkėjas resposible visiems laivybos mokesčius.

2)pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektais arba incorrected elementus.

10, Grįžti Aprašymas

1)Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti jį nuo tos dienos, kai jūs jį gavo.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, taip pat naudojami ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2)Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą vieną mėnesį (o originalios pakuotės, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra, ir jūs turite pateikti mums su sekimo numeriu.Mes nenorime, kad taisyti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3)Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.Arba jums gali tekti pakeisti.

4)Grąžinti laivyba turėtų mokėti pirkėjas.

11, Atsiliepimai

1)Kaip pirkėjas jūs turite visas geriausias naudą, ir mes tiesiog ieškoti savo rūšies postive atsiliepimų, kaip grįžti.Mes labai dėkingi už jūsų paramą.

2)prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

3)Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neigiamas neuroninis grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai