Japonų Keramikos, Rankdarbių Vandeniui Poliesterinio Audinio Vandeniui Poliesterinio Audinio Vonios Užuolaidų 180 x 200cm, su 12 kabliukų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mėlynių augalų, dizaineris dušo užuolaidos, led ekranas fotografija, dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, rytų užuolaidos linas, JAPONIJA, audinio dušo užuolaidos chic, keramikos jūros, cherry blossom užuolaidų.

    €7.11 €13.67
  • Modelio Numeris: Dušo Užuolaidos
  • Stilius: Europa
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savybė: Pagarba Aplinkai
  • modelis: scenic
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Funkcija: Įžuvinti

Produkto Detalės Medžiaga: poliesteris Spalva: kaip Nuotraukoje matyti, Taip.Vieta: Apdailos Vonios kambarys,Vonios Reikmenys Savybės: ekologiškas,patogesnis Naudojimas: Aukštos kokybės vonios užuolaidų, namų apdailos Tipas: Audinio dušo užuolaidos Būklė: Naujas Aukštos Kokybės Charakteristika produktai (1) Siuvimo yra švarus.Siuvimo krašto dušo užuolaidos yra ypač svarbus.Siuvimo gerai gali padaryti dušo užuolaidos patvaresni. (2) Vario sagtį,vientisi,nėra lengva sugadinti,bus ne oksiduojasi. (3) Spausdinti vaizdus su patvariųjų karšto dažų sublimacijos technologija. (4) Pakeičiamo C formos užuolaidos gali padaryti jums pakabinti dušo užuolaidos.

Šilti Prisiminimai

Kompiuterio ekrane produktų ir faktinis produktus, turi šiek tiek kitokį vaizdą, spalvas,prašome pirmenybę.Jeigu tu negali priimti tai,jūs negalite atlikti užsakymą.

Vežimas

Prekyba yra kryžius-prekybos,todėl pristatymas užtrunka ilgai,dažniausiai nuo 20 iki 59 dienų.Jei nenorite laukti,kad ilgai, arba mokėti express arba ne.Jei jums reikia greičiau, pristatymo paslaugos,tokios, kaip DHL, ar AVS,prašome susisiekti su mumis.

Du Mes nesame atsakingi už savo tarifus.

Trys Mes išsiųstus, kad straipsnyje jūsų nurodytu adresu.Jei norite pakeisti savo adresą,pakeisti jį į Ali priėmimo adresas iki mokėjimo.Ar rašyti savo naują adresą Ali Nott, Prašome pateikti savo išsamią adresas ir vardas, pavardė; jei galite pateikti savo telefono numerį,jis bus geriau.

Comentarios

Jei gaunate užsakymą,įsitikinkite, kad produktas yra geros būklės.Jei produktas yra pažeistas,ar ne ženklas, kad,negalima patvirtinti, kad gavo į Alibaba,susisiekite su mumis pirmą kartą.Prašau, duokite man žinią apie savo problemas ir sugadintų nuotraukų apie mūsų gaminius,mes suteiksime jums naują.Jei nenorite nauja,nedvejodami kreipkitės į mus.Mes atlyginti žalą produktas.

Jei nesate patenkintas su šiame straipsnyje, arba yra prarastas kelyje,jei norite, kad neigiamas pastabas ar provokuoti ginčus,prašome susisiekti su mumis laiku.Neigiamas įvertinimas negali išspręsti problemos.Praneškite mums problema,kad mes galime išspręsti šią problemą, ir kad jums malonu.

Dėkojame už jūsų paramą.Mes tikimės, kad suteikti jums geriausias pirkinių patirties Moversteam.lt!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai