Žadintuvas Vaikams,Smart Naktį Šviesos Laikrodis,su Temperatūros Jutiklis & Miega Mokymas,Vaikams ir Vaikams,Žalia

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: namo naktį šviesos laikrodis, gražus naktinis laikrodis, vyrai treneris, vibracija, žadintuvas, bluetooth, laikrodis vaikams, laikrodis, fm radijas, protingas žadintuvas, lubų stiklo lempa, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis.

    €18.94 €24.29
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žadintuvas Vaikams,Smart Naktį Šviesos Laikrodis,su Temperatūros Jutiklis & Miega Mokymas,Vaikams ir Vaikams,Žalia [Žadintuvas Vaikams]Vaikų Miego Mokymo naudoja spalvų ir veido išraiškas, mokyti savo vaikus, kai atėjo laikas miegoti ir laikas pabusti.Pusvalandį prieš tai laikas pabusti,Apšvietimas bus švyti geltona, signalizacijos tai beveik laikas pradėti dieną.Kai Apšvietimas šviečia žalia spalva, tai laikas pabusti!

[Mielas Skaitmeninis Laikrodis Bamblys]Varlė formos plius dinamiškas veido išraiškas, saulės/mėnulio piktogramą, glaustai LCD ekranas ir spalvinga šviesos apdaila, ši žavinga miego mokymo žadintuvas yra labiausiai patrauklus vaikams.Savybės intelektinių temperatūros nustatymo, atidėti, 12/24 valandų formatas, vaikų saugos užraktas, reguliuojamas garsas ir LCD ekrano ryškumas, kurie padės jums geros priežiūros jūsų vaikai giliai.

[vaikai Laikrodžiai Miegamieji]Žadintuvas su 5 spalvų šviesa, kad jūsų kambarys atrodo labiau įdomus ir linksmas, tegul jūsų kūdikis turi saldus sapnas su gamta akių priežiūros šilta šviesa.Su 4 ryškumas reguliuojamas, kad pabusti laikrodis tegul jūsų vaikelis turi gerą miego kiekvieną naktį.

[Sleep Garso Mašina& PLAUKO Laikmatis], nustatant plauko laikmatis leidžia lengvai miega, dienos metu, nesutrikdant įprasta signalo parametrus.Laikrodis turi 3 aukštos kokybės miego skamba padėti savo vaikams ir kristi miegoti greitai.Taip pat yra laikmatis 8(10, 30, 45, 60, 90, 120, 150, 180 min.) galite pasirinkti.Garso stiprumas galėtų būti reguliuojamas.

[Geriausias Pasirinkimas Vaikams Dovanos]Kompaktiškas žadintuvas yra suprojektuoti, kad varlė ieško.Ji atrodo puikiai ant jūsų nakties arba stalas, pridedant keletą puikių spalvų namų dekoro.Naujas mielas dizaino paketas bus labai tinka kaip Kalėdų/Gimtadienio/Padėkos dovanos Vaikams.

dydis:127.5 x 114 x 138.5 MM

Medžiaga:ABS/KAIP/AV stiklo

spalva:žalia

Pakuotės Turinys:

1 x laikrodis-Žadintuvas

1 x USB duomenų kabelis

1 x Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai