1MX1M Gaisro gesinimo Antklodė Avarinių Gelbėjimo Gaisro Pastogės Saugos Raštas Gesintuvai, Telšių Pirmosios Pagalbos Stovyklavimo Įranga

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 100 kalbą, atsparumas ugniai antklodė pagalbos, estafetę kelionėse ultralight, gaisro starteriu plieno, stovykla lauko palapinė, one touch palapinė, didelis pagalbos antklodė, rinkinys surviv, gelbėjimo palapinė, už išgyventi.

    €9.03 €11.88
  • Prekės Pavadinimas: Balight
  • Tipas: Avarinis Antklodės
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas: Th yra gaisro gesinimo antklodė yra pagamintas iš stiklo pluošto audiniu gesinimo ir gaisro plitimą.Avarinių gelbėjimo karinės antklodė, stiklo pluošto antklodė yra liepsną.Jis yra kietas, stiklo pluošto audinio su puikiu aušinimo efektas.Taikymo sritis: biuras, sandėliai, laivų, automobilių, pastatas, namas, virtuvės, restoranų, pramogų ir kt.Medžiaga: stiklo pluošto audinys Baltos spalvos savybės : 1. Pataisyti arba vietoje, gaisro gesinimo antklodė gerai matomoje ir greitą prieigą prie sienos arba į stalčių. 2. Kai gaisro stotis, greitai pašalinti antklodė ir turi du juodi traukti abi rankas. 3. Švelniai suplakti, gaisro gesinimo antklodė kaip skydas į savo rankas 4. Gaisro gesinimo antklodė švelniai apima liepsnos, o pjovimo išjungti arba kilmės. 5. Gaisro gesinimo antklodė ir toliau padengti objekto priešgaisrinės ir imasi aktyvių priemonių, kad gesinti gaisro, kol objektas yra visiškai išnyksta. 6. Kai gaisro gesinimo objektas išnyksta, ji turėtų būti laikoma ne burnable šiukšlių po gaisro antklodė yra aušinamas.Paketą Sudarė: 1*Gaisro Gesinimo Antklodė"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai