Didelis Sekso Žaislai Vyrų Masturbator 1:1Life-Dydis Tikroviška Vyrų Suaugusiųjų Žaislas 3D Realus Pūlingas Ass Silikono Makšties Kanalo Šildymo 6 KG

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyras bdsm, mano sekso žaislai, sekso žaislas, ons suaugusiųjų, asilas silicio, vyrų megztinis, silikono sekso lėlės kalba, lytis, vyrų masturb, greenscreen.

    €90.10 €163.83
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Elemento Tipas: Sekso Lėlės
  • Pakuotė: Privatumo Pakuotė
  • Naudoti: Sekso Žaislai Žmogui Masturbator
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • 2 Skylės: Makšties + išangę
  • 6 kg, Dydis: 27cm*22cm*20cm
  • Medžiaga: Silikono
  • Modelio Numeris: PG-S-10
  • Tipas 1: Realus Vagina Pussy

Didelis Masturbator Lėlė Vyrams su Tikroviška Dydis Mergelės Pūlingas Ass ir Stora Išangę Užpakalis, Kad Pasiūlymai Vyrams Didžiausią Malonumą Masturbacija Pūlingas Ass Masturbator Vyrų 6 KG

STANDARD EDITION:Kanalo šildymo nepalaikomas ŠILDYMO VERSIJA:Kanalo gali būti šildomas,kanalas turi built-in šildymo elementai, kurie gali išlaikyti temperatūros kanalo ir suteiks jums daugiau realus patirtis.ŠILDOMOS VERSIJA: makšties ir išangės turi įtaisytus kaitinimo elementai, powered by USB, ir vienu spustelėjimu šildymo išlaikyti makšties ir išangės temperatūroje, kuris atneš jums tikrą seksualinės patirties (o paprasti USB šildymo strypų negali išlaikyti temperatūrą, prie kanalo), kanalas yra atsparus vandeniui, Jis vis dar gali būti valomos normaliai.DU STORA tvirtinimo taškai: šis makšties užpakalis ateina su dviem nenugalimas dual entry, suprojektuoti du atskiri stora kanalų, jums neįsivaizduojamas malonumą.TIKROVIŠKA VAGINA 3D INTERJERO STRUKTŪRĄ: makštį ir išeinamąją angą yra neįtikėtinai stora ir tampri.Interjero makštį yra tekstūra su didelių spuogų ir mėsingos nelygumas, kad rubs prieš savo gaidys.GROBIS STILIUS: galimybe yra patrauklus grobis dizainas, kad bus smūgis apsigalvoti toli, su tikroviška, minkšta tekstūra, kuri leidžia jums mėgautis gyvas malonumas.Šios lėlės padeda jums ištirti misionierius, stiliaus ir doggy style, į pilnatvę, ir, žinoma, kad jūs patirtį, tobulą orgazmą.ŠVARUS PAPRASTA: ši lėlė buvo suformuoti su medicininio Silikono, kad būtų lengva valyti ir puikiai veikia su lubrikantais vandens pagrindu.Ši galimybė yra labai unikalus, elastinga, lanksti, plius, sudėtyje nėra latekso ir ftalatų.DISKRETIŠKAS ĮPAKAVIMAS: mes vertiname savo klientų privatumą.Todėl specialaus uždaromos laukelį, buvo nustatyti siekiant pristatymo, jie yra siunčiami, aiškiai ir konfidencialiai be jokių pėdsakų įtartinas žymas ir žodžiai.PASTABA: Standartinės versijos: Ne įmontuota kaitinimo elementas, nepalaiko built-in kanalo šildymas.

Privatumo Pakuotė

Dviguba apsauga, privatumo pakuotės.

Aprašymas:

Dydis:6 kg: 28cm * 21cm * 20cm Dual channel makšties ir išangės Pastaba: 1.Laikykite jį atokiau nuo vaikų. 2. Nenaudokite virinto vandens valymas. 3. Švarus produktas su muilu ir šiltu vandeniu, po naudojimo. 4.Taikyti šiek tiek vandens pagrindo lubrikantą mėgautis begalinis smagu.Visi mūsų sekso žaislai yra supakuoti, diskretiškas langelį.Ir, jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, puikus aptarnavimas po pardavimo.

Kscountysheriff2021-02-01
"Amazing feel, wish the holes were deeper as you can see in the picture I'm too big for it"
Michellerush592021-01-20
"Very nice quality and details, slightly smaller than described but still ok. Comes in very nice storing box. Totally recommended."
Xpolina Orusa0981y2021-01-30
"The goods are absolutely worth their money. Pleasant weight feeling and comfortable shape. I advise you to be as neat as possible with nails and any sharp objects. Wash inside is problematic, but not too much. Note that if you move her hands, you can quickly get tired. It came quickly, without symbols on the parcel. It is better to invest once in a good manufacturer than to constantly buy something cheap."
Sagdichasan032020-12-11
"Great stuff. Good seller. Recommend!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai