13Pcs/Set Vamzdynų Patarimai Tortas Dekoravimo Priemonės su Apledėjimo Konditerijos Maišelį Patarimai Vamzdynų Maišelį Glaistant Nerūdijančio Plieno Antgalis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: konditerijos rinkinys, krepšys kremas, krepšys konditerijos gaminiai, tortas dekoro priemonė, ledo maišelis, vamzdžių antgalių rinkinys, didelis vamzdžių antgalių rinkinys, deco smėlio, gėlių antgalių rinkinys, maišelis vamzdis.

    €4.03 €5.76
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Dekoravimo Antgalių Rinkiniai
  • Tipas: Pyragas Įrankiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės: Papildomų patvarus dekoravimo patarimų: yra 7 rūšių vamzdžių patarimai, puikus tortas dekoravimo prekių.Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš geros kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra labai tvirtas, patvarus ir patikimas, taigi, galėsite gauti tešla dekoravimo rinkinį, tarnaus jums daugelį metų.Lengva naudoti: kepimo dekoravimas patarimai yra labai paprasta naudoti, rekomenduojame pradedantiesiems ar kulinarijos meistrai, lengva sukurti gražiai cupcake glaistant dizaino, keksų, papuošalai ir daugiau.Lengva valyti: plauti Indaplovėje, ar jūs tiesiog nuplaukite vandeniu ir leiskite išdžiūti.Pareigos: Ji mano paprastas žingsnis, kad gražus rutulys, rutulio formos kremas Daugkartinio naudojimo: Lengva plauti ir tvarkyti, gali būti pakartotinai naudojamas vėl ir vėl.Šiltas patarimai: Plauti vamzdynų patarimas šilto vandens prieš ir po naudojimo.Švarus patarimas antgalis prieš priimant viena gėlė.Paketų sąrašo: 13pcs/set apledėjimo, vamzdynų patarimai, Pastabos: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai