Camellia žiedų Anti-Slip Mat Krištolas kalnų krištolas Automobilių Silikono Non-Slip Pad Mat Automobilio Lipni GPS, Telefonų, Automobilių Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mat telefonas, auto įtaisą, automobilinis kilimėlis, super lipnus silicio padėklas, automobilis geros, gėlių kilimas, automobilis ne slydimo silikoniniai lipnus gelis padas, eado automobilių reikmenys, automobilio pritaikymas priedai, camellia.

    €6.14 €6.83
  • Funkcijos 2: Automobilinis telefono laikiklis
  • Medžiagos Tipas: Silikagelis
  • Funkcijos 1: Multi-funkcija neslidus Kilimėlis

18*14cm Anti-Slip Mat Kristalų Auto Silikono Non-Slip Pad Mat kalnų krištolas Gėlių Automobilio Lipni Mobiliojo Telefono Interjero Priedai

Savybės: Elastinga ruožas, stiprus elastingumą ir stangrumą, nėra lengva deformacija.Lygus ir blizgus paviršius, galima skalbti, nuimamas ir daugkartinio naudojimo.Pure PU medžiagos, beskonis, netoksiškas, neteršiantis, jokios žalos žmogaus organizmui.Turėti savo mobilųjį telefoną, pinigus, akinius nuo saulės, "iPad" ar bet kokių kitų asmeninių daiktų, kurių butas surfact.Ilgalaikis vietą automobilio prietaisų skydelio neturi pablogėti, prietaisų skydelis, nepalikdamas jokių pėdsakų.Puikiai tinka automobilyje, namuose, biure, arbatos stalo, jis yra praktiškas ir geros apdailos, į savo automobilį.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas + kristalų kvadratas dydis: 14*18cm

Pakuotė : 1 x Automobilio prietaisų Skydelyje Anti-Slip Pad

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-35 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 5-7 darbo dienų, dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus apsipirkimas mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Jeck2xd 072020-12-28
"OK"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai