Techage H. 265 8CH CCTV Sistema, 5MP HD AI Smart POE IP Kamera Lauko Vandeniui Saugumo Vaizdo Stebėjimo Komplektas dvipusis Garso

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, namų smart, besder ip kameros, kamera reolink, paukščių lauko, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, 4k 8mp ip, vaizdo kamera.

    €179.81 €428.13
  • signalizacijos sistema: Ai Žmogaus Aptikimo+Įspėjimą el. Paštu+APP Stumti
  • Peržiūrėti Telefonu App: XMEye
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: HD POE VAIZDO stebėjimo Sistema
  • TV Sistemos: PAL
  • Rezoliucija: 5MP
  • Kamera Medžiaga: Metaliniu korpusu,atsparus Vandeniui IP66
  • IR Atstumas: 10-25m IR Night Vision
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: Techage
  • Kameros Lęšis: 3.6 mm standartinis objektyvas
  • Kameros Savybės 2: Dviejų krypčių garso, yra integruotas MIKROFONAS ir Garsiakalbis
  • Kameros Savybės: Žmogaus Kūno Judesio Aptikimo,Atsparus Vandeniui,Naktinio Matymo
  • Maitinimo Adapteris: JAV/EU/AU/UK Plug Galima
  • Kabelio Ilgis: 20m
  • Modelio Numeris: 6708FN-605GP-AI-50
  • Vaizdo Įvestis: 8 Kanalų
  • Vaizdo suspaudimas: H. 265
  • HDD Sąsaja: 1*SATA Uosto (parama 4TB)
  • VNT Kameros: 8Pcs

Techage H. 265 8CH CCTV Sistema, 5MP HD AI Smart POE IP Kamera Lauko Vandeniui Saugumo Vaizdo Stebėjimo Komplektas dvipusis Garso

Pagrindinės Savybės:

1. Mūsų Naujas 5MP Kamera su POE Sistema. 8 Kanalų NVR, Dizainas, Palaikymas Prijungti Iki 8pcs Fotoaparatai, Jūs Galite Nusipirkti Techage POE IP Kameros Plėsti Savo VAIZDO stebėjimo Sistema. 2. Tai Gali būti Pratęstas iki 16pcs 5MP Kamera su POE jei naudoti 8CH POE Switch Kartu. 3. Mūsų NVR Ir Visi Fotoaparatai Yra H. 265 5MP , Kitų prekinių Ženklų Tik 4MP Kameros. 4.Visos Kameros Yra Įmontuotas Mikrofonas Ir Garsiakalbis, Parama, Dviejų Krypčių Garso, Garso Įrašymas. 5. Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Pritaikyti. 6. Naujausias AI Kameros Paramos Veido Aptikimo. 7. Trijų Nakties režimų Nustatymas: Dieną Vizija, Naktinio Matymo, Full Naktinio Matymo. 8. P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User : P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę.

Pakuotė

1 x H. 265 4CH / 8CH 5MP POE NVR Pastatytas 8-Port POE 2/4/6/8 x 5MP POE IP Kamerų Su Dviejų krypčių Garsas 2/4/6/8 x 20M Tinklo Kabelis Kameros 1 x Maitinimo NVR 1 x USB Pelė, NVR, 1 x Vartotojo Vadovas 2 x Įspėjimo Lipdukas (dovana) 2/4/6/8 x Vandeniui Sujungiklis Kabelių (dovana) 1 x Nuotolinio Valdymo (Ne Baterija) Nr. HDD / 1 TB HDD / 2TB HDD / 3TB HDD Pasirinktinai 8CH Nustatyti: 8CH POE NVR + 8 Kameros / 8CH POE NVR + 6 Kameros / 8CH POE NVR + 4 Kameros Pasirinktinai 4CH Nustatyti: 4CH POE NVR + 4 Kameros / 4CH POE NVR + 2 Kameros Pasirinktinai

"Smart" AI Judesio Aptikimo & Veido Aptikimas

Kai Jis Motion Detect , Į 2vnt Balta Led Lemputė,Tarnauti Kaip Įspėjimas Atgrasymo.

Smart El. paštu

Kai judesio aptinkamas su NVR bus išsaugoti filmuotą medžiagą į kietąjį diską, nepraleidžiant jokių svarbių įvykių.Jūs netgi galite užtikrinti, kad neteisingus pavojaus signalus, yra išvengti, nustatant judesio aptikimo "kaukė" blokuoti vietovėse nuolatinis judėjimas.Kai Ką Nors Pertraukos Į Šaudymo Zoną,Kameros Signalizacijos Pranešimų Bus Perkelta Į Jūsų Telefoną App.

Pastaba:

Tik tada, kai programa atidaryta, bus gautas signalas

9 Rūšių Signalizacijos Garsu Galimybė ( palaiko Tik anglų Garso )

Kai Ką Nors Pertraukos Į Šaudymo Zoną, Fotoaparatas Leis Signalas Garso Signalas Pranešimų Bus Perkelta Į Jūsų Telefoną App.

Pažangi Identifikavimo Signalas

Tik Tada, Kai Kas Nors Perduoti Signalą Srityje, Fotoaparatas Bus Siųsti Pavojaus Pranešimą, Padidinti Signalo Tikslumą.

Veido Įrašyti/Face Detection (Veido Peržiūros

Registruoti Kiekvieną Veidą, Kad Ant Objektyvo, Nepraleidžiant Jokių Smulkmenų.

Super HD Rezoliucija 5MP

Įrengta 500W pixel HD objektyvas, ji gali rodyti 2048P bauda vaizdo kokybę.Vaizdas yra aiškus ir arčiau realaus vaizdo.

5MP IP CameraVS4MPIP Kamera:Surinkimo Super Aiškesni Vaizdai

Spalvotas Naktinis Matymas

Kai 2 Baltas Led Apšvietimas, Kameros Parodys, Spalvinga Vizija Naktį.Yra Trys Nakties Režimus Galite Pasirinkti. (juodos šviesos spalvotas, infrared naktinio matymo, dvigubas šviesos budrumo.)

Realaus Laiko Dvipusis Garso Bendravimo

Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Todėl jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo Išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, jei norite.

H. 265 POE VAIZDO stebėjimo Sistema

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis.

Išsaugoti Savo HDD Vietos Ir Sumažinti Jūsų Pirkimo Kaina

H. 265 Reikia Tik mažesnio Pralaidumo Greitis Pakrovimo Greičiau, Žaisti Vaizdo Sklandžiau.

POE Pranašumą, Kodėl verta Rinktis POE?

Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.Plug And Play lengva ir paprasta sąranka.Sutaupyti Pinigų ir Patogu, POE NVR = NVR + POE Switch.

Techage 48V POE VAIZDO stebėjimo Sistema

Max parama 100 metrų perdavimo atstumas

Įdiegti ir Prijungti jį

Jis gali būti lengvai ir greitai setup bet kas.Iškart matyti tiesioginį vaizdą, naudodami savo kompiuterį, planšetinį kompiuterį ar telefoną iš bet kur.Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.

Tai Gali būti Pratęstas iki 16pcs 5MP Kamera su POE jei naudoti 8CH POE Switch Kartu

IP66 atsparus Vandeniui Saugumo Kameros

Fotoaparatas turi metalinių kūno ir korpusas, su IP66 atsparus vandeniui reitingų.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Video Su Smart Peržiūros

Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

Nuotolinę Prieigą Bet Kuriuo Metu, Bet Kurioje Vietoje

Remiantis P2P (peer to peer) technologija, parama plug-and-play įdiegimas.Gauti IP kameros per savo web sąsaja per "Internet Explorer", taip pat ateina su nemokama smartfon App (Android & iPhone) nuotoliniu būdu peržiūrėti iš bet kur.Parama " iOS " ir "Android" Prietaiso, Prieigos.Nuskaityti QR Kodą prisijungti.Parsisiųsti nemokama programa iš "Apple App store" / "Google play".

Mobilaus Telefono Parametras

Paprastas nustatymas , tik 4 žingsniai dėl mobiliojo telefono peržiūra ("Android" ir "iPhone" iOS)

Ekashitigu2020-12-11
"thanks "
Rdpst11002020-11-18
"the goods arrived in order. quick delivery. satisfaction with the goods"
Christofer Price2021-02-09
"Not sądziłem that it will be so massive. Camera housing aluminum (not plastic) cables enough thick. See how will function"
Phorton512020-08-17
"Внешне все целое, неплохое исполнение. Осталось смонтировать. Одна камера сама то включается то выключается. После монтажа прокомментирую работу системы."
No0bz Killer2020-11-23
"Arrived quickly مازلت not اجربها"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai