Montessori už vaikas Vaikų švietimo žaislai, Kėdutės dizaineris įrankių rinkinys mediniai žaislai, dovanos Mergaitėms, Berniukams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: montessori žaislas, montessori, montesori mediniai žaislai, kūdikių montessori, minni mergina žaislai, amatų medienos, vystymosi švietimo žaislai, vaivorykštė mediniai, vaiko žaislai, švietimo, chesterfield.

    €13.58 €19.39
  • Modelio Numeris: TJ251
  • Tipas: mokymosi žaislai
  • Type2: Jutimo Žaislai
  • Įspėjimas: Prašome Žaisti Su Tėvais
  • Amžius: 5-7 Metų
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Produkto pavadinimas: Vaikai Montessori Mediniai Montavimas Kėdė, Žaislai
  • Funkcija: Montessori,Švietimo,PASIDARYK pats Asamblėja
  • Paketas Apima: 1set Kūdikių Montessori Kėdė, žaislai
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Kostiumas: Virš 3 metų Kūdikių Berniukų
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Techniniai duomenys: Būklė: 100% Visiškai Naujas Medžiaga: Mediena+Vandens pagrindu aplinkos apsaugos dažai Spalva: Spalvinga "PASIDARYK pats" Kėdė Žaislo Dydis: 20*20*29.5 cm(L*W*H)/7.87*7.87*11.61 į.Ji priklauso mažo dydžio.Svoris: apytiksl. 1000g Tinka Amžius: Virš 3 Metų Savybės: 1.Leiskite savo vaikui įdomus. 2.Aukštos kokybės: pagaminti iš medienos, tvirtas, saugus ir netoksiškas, natūralus ir ekologiškas. 3.Jūs galite žaisti žaislas su savo vaikais, kurios yra naudingos ir šeimos santykius; vaikas taip pat gali derinti ir tvarkyti žaislas laisvai, "PASIDARYK pats" dizainas. 4.Gerai padarė žaislas: suprojektuoti su sklandus ir švelnus paviršius, ne nulio vaiko ranka. 3.Daugkartiniai ir patvarūs: vaikas žaislas gali būti naudojamas kelis kartus, ir patvarus ilgą laiką naudoti. 5.Vaikai gali naudoti riešutų, kad ant kėdės,automobiliu ar sraigtasparnis, ir daugiau, kurie galėtų vystyti vaiko vaizduotę, gebėjimą ir rankų judesių koordinacijos galimybes.

Produktų ekranas

Priedai ekranas

Lengva surinkti ir ardyti

Workbench gali būti lengvai dissemble.Vaikai gali kurti savo struktūrą, nepriklausomai nuo jų vaizduotę, ne tik kėdės, bet taip pat kaip robotas, patrankos, kranas, winnower, lėktuvu, žirafa, ir daugiau.

Saugių ir aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, netoksiškas ir patvarus.

Puiki dovana vaikams

Idealiai tinka namų, žaidimų kambarys, mokyklos ar vaikų darželio naudoti.

Kellyirene332020-10-27
"Mega fast delivery (about two weeks) well packed designer, which is very important! I downloaded it for a gift, I'll order my child. No smell, no sticking chips. Boys will be very interesting. I bought for 1312 rubles, now for 30 rubles cheaper) it's a pity that without a box comes, need to buy separately package as a bag."
Keylalondon242021-01-31
"Good quality, complete set, packed well, I recommend. Thank you."
Matheusmelo302020-10-23
"The goods came in a week. Chic designer. Very nice stuff. I took care of myself, I do not give my son to play)"
Pengsta12342020-10-13
"Fast delivery. Everything OK. Some guide with pictures would be welcomed."
Mrobidoux102020-10-03
"Thank you so much! Delivery is super fast, everything is on time. High chair bright niece 4 years old really liked. The equipment came Complete, everything is in place. The toy is very busy and quality. To the seller Thank you very much!!!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai