Naujovė Šviečiantys Žaislai, LED Sukasi Star Projektorius, Apšvietimo Mėnulio, Žvaigždėtas Dangus Vaikų USB Kūdikiui Naktį Miegoti Šviesos Gimtadienį, Žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: star kardas, lempos sky lite, star karo kardas, blisslights sky lite " amazon uk, obi wan kenobi kardas, blisslights sky lite projektorius mėlyna, palaima dangaus žibintas, ydd, šviesos sky lite, lazerio saber.

    €11.74
  • Elemento Tipas: Miego Šviesos/Projekcija Lempos
  • Plastiko Tipas: PE
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Amžius: 0-12 Mėnesių
  • Lytis: Merginos

Skelbimas:

Svarbus dalykas: Jums reikia kilimo baltos spalvos dangtis padengti būti projektoriui

spindi žvaigždės, prašome atkreipti dėmesį į šį punktą.

Produkto savybės

1,4 LED žibintai su įvairių spalvų funkcijos,5 skirtingų spalvų keitimas.

2,Tinka vestuvėms, gimtadienio ir pan., gali sukurti romantišką atmosferą bet kokiai progai, gali būti naudojamas kaip stalo lempa miegamajame.

Produkto informacija

1,Pavadinimas:Žvaigždėtą Naktį Žibintai/ Šviečiantys Žaislai

2,Medžiaga: ABS

3,Jungiklio Tipas: 3 Mygtukas

4,Įtampa: 5V

5,Šviesos Šaltinis: 4 LED Lemputės

6,Dydis: 12*13,5 CM

7,pakuotė :opp krepšys

Pastaba

1,Rankinis matavimas, dydis prašome leisti prašome leisti 1-3CM klaida.

2,, Dėl ekrano nustatymų klausimais, spalvos gali būti skirtingos.Prašome suprasti.

3,Varomas 4*AAA baterijos arba USB kabelis kompiuterio ar maitinimo bankas.Prašome atkreipti dėmesį, kad USB kabelius ir baterijas negali būti naudojamas tuo pačiu metu.baterijos NĖRA įtrauktas.

Mokėjimo

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami Moversteam.lt yra tvarkomi Alipay.

Pristatymas 1.Paprastai, Mes išsiųsti elementai per 2-5days kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4.Prekės yra vežamos Moversteam.lt Standartinis Pristatymas , Moversteam.lt Premium Pristatymas, ePacket,pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais:UPS,DHL, " Fedex,TNT,DEPX,AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Atsiliepimai

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai