21V Brushless Sunkiųjų Sukamasis Plaktukas Grąžtas 1 Colio SDS-plus-980 SŪKIŲ Belaidžiais Gręžimo Griovimo Rinkinys Poveikio Gręžimo Įrankiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: minimalus belaidžius gręžimo, poveikis raktas, brushless screwdrive, Griovimo Plaktukas, tiek gręžimo, pigūs belaidžius sukamasis plaktukas grąžtas, griovimo, gręžimo, sukamasis plaktukas, worx wu388, baterija hummer gręžimo.

    €73.92 €119.23
  • Vardinė Įtampa: 220V
  • Nominali Įėjimo Galia: Galia
  • Matmenys: Pakuotės Dydis
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Maks. Gręžimo Skersmuo: 26mm
  • Prekės Pavadinimas: meterk
  • Svoris: as below
  • Plaktuko Tipas: Kita
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Dažnis: 50-60HZ
  • Modelio Numeris: Poveikio Gręžimo
  • Galia: 800W-999W

Savybės:

Skaitmeninis Brushless Motor --- Suteikia efektyvius, aukštos kokybės maitinimo gręžiant per kietas paviršius, pavyzdžiui, plytų, betono ir kitus mūro.Ir nereikia pakeisti anglies šepetėlių ir su didesnio variklio statoriaus, rotoriaus, mažesnis energijos suvartojimas, ilgaamžiškumas ir ne burn-in reiškinys.

4-Mode Select --- Tai sukamasis plaktukas grąžtas apima gręžtuvas, smūginis grąžtas, dantis ir chisel derinimo parametrai 4 funkcijų 1 priemonė,, pinigų taupymo, laiko taupymo ir efektyvumo didinimo.

Kintamas Greitis --- Aukštos kokybės brushless variklis su 0-6200p/min poveikio vertinta 0-980r/min be apkrovos kintamas greitis ir atbulinės eigos funkcija padėti užbaigti sunkiųjų projektus.

Lock-on Mygtukas ir Rotacijos Rankena --- Su užrakto mygtuką, kad galėtumėte užrakto greitis be nuolatinis sukibimas ant sukelti sumažinti nuovargį.Anti-slydimo plastiko ir 360 laipsnių reguliuojamas nuimamas rankena suteikia patogi rankena ir kontrolės jausmas.

Platus Taikymas --- Profesionalus sukamasis plaktukas grąžtas gabenti galinga poveikio ir plaktuku jėgų užbaigti sunkiųjų projektų, ant medžio, mūro, vientiso plieno ir betono, kuris reiškia, kad dauguma darbo poreikiai gali būti patenkinti.

Didelis Batterry Pajėgumų ir Gylio Indikatorius --- 398TV 21V 4.0 Ah Ličio akumuliatorius naudojant laiko iki 180 min pagal apkrovos nėra rotacijos.Su 19.5 cm(7.7 colių) metalo gylio indikatorius trunka ilgesnį tarnavimo laiką, siūlo daugiau kontrolės, precizijos.

Techniniai duomenys:

Variklis: Brushless Variklis

Funkcijos: Elektrinis Plaktukas, Elektros Pasiimti, Elektrinis Grąžtas

Grupė: Poveikis Vairuotojo (Poveikis Vairuotojo, su Krovikliu ir Viena Baterija (Poveikis Vairuotojo, su Krovikliu ir Dvi Baterijos (pasirinktinai)

Kištukas: JAV/ES (pasirinktinai)

Be Apkrovos Greitis: 0-980r/min

Plaktukas dažnis: 0-6200p/min

Reguliuojamas Greitis: Tolygus greičio keitimas

Įėjimo Įtampa: AC 110V-240V

Įkrovimo Srovė: 2.0 A

Maitinimo įtampa: 21V 900W

Maitinimo dažnis: 50-60HZ

Akumuliatoriaus Įtampa: DC 10-21V

Battert Talpa: 4000mAh

Izoliacijos Laipsnis: Dviguba Izoliacija

Griebtuvas: SDS Plus

Maks.Gręžimo Skersmuo: 26mm

Poveikio Vairuotojas: 2580g/91oz

Poveikio Vairuotojas Dydis: 33,5*20.5 cm/13.2*8.1 in

Pakuotės Svoris:

Su Viena Baterija Nustatyti: 4630g/163.3 oz

Su Dviem Baterijų Rinkinys: 5340g/188.4 oz

Pakuotės Dydis: 43*33*12cm/16.9*13.0*4.7 į

Paketų Sąrašo:

1 * Daugiafunkcis Poveikio Vairuotojas

1 * MUMS Įkroviklis

1 * Baterija

1 * Rankena Baras

1 * Gylio Matavimo Skalė

1 * Atlikti Lauke

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Moversteam.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai