Datyson Zenith Įstrižainės Veidrodis / Įstrižainės Adapteris 1.25" 45 Laipsnių Įrengimas Vaizdo Prizmę Astronomijos Teleskopo Okuliaro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: datyson okuliaro, 90 laipsnių okuliaro, datyson filtras, šilumos imag, monokuliariniai telescop, afrikos mergina, įstrižainė prizmę, 18650 lygiagrečiai, žiūronų monokuliariniai, monokuliariniai už medžioklė.

    €13.02
  • Tipas: Monokuliariniai
  • Prekės Pavadinimas: datyson
  • Modelio Numeris: 5P0025

Produkto Trumpai: Lengvai ištaisyti aukštyn kojom ir kairės-dešinės apsukta nuotrauka: Šį Įstrižainės teisingai aukštyn žemyn ir į kairę-dešinę, atvirkštinis vaizdas lengvai.Leidžia jums pamatyti, ką per dieną teisingą padėtį Standartas 1.25" skersmuo: Tinka 1.25" focuser ir okuliare;Darbas su Refraktoriumi ir catadioptric teleskopai,ne teleskopas Reflektorius Aukštos kokybės optinio stiklo ateina su dulkių dangtelis: Laikykite savo objektyvas švarus ir vaizdas aiškus ir ryškus Platus 45 laipsnių kampu): Jūs galite peržiūrėti teisingą atvaizdą iš refraktoriumi teleskopas stovėti ir tiesiog žiūrėti žemyn patogus kampas

Kodėl verta mus Pasirinkti?Jei esate pavargę bando apsiversti dalykų, į savo proto ir žiūri į aukštyn kojom stuff.Tai Datyson įstrižainės prizmė gali paversti savo refrakciją teleskopas į sritis, kurios gali būti naudojamos stebėti objektus žemėje su teisingu kampu vaizdą.Šių objektų nebebus rodomas aukštyn kojom ir kairės-dešinės pasikeitė.

Savybės: Lengvai ištaisyti aukštyn žemyn ir į kairę-dešinę, atvirkštinis vaizdas: Leidžia jums peržiūrėti dalykų, dienos metu į teisingą padėtį Standartas 1.25" skersmuo: Tinka 1.25" ir teleskopo okuliaro focuser Sukurta : Darbas su Refraktoriumi ir catadioptric teleskopai,ne teleskopas reflektorius Platus 45 laipsnių kampu): Jūs galite peržiūrėti teisingą atvaizdą iš refraktoriumi teleskopas stovėti ir tiesiog žiūrėti žemyn patogų kampą.Super lengva naudotis: Tiesiog įdėkite į 1.25" teleskopas tuo sidabro pabaigos,kitą galą pritvirtinkite 1.25" okuliaro varžtą.Korpuso medžiaga: Daugiausia Plastiko,optinio stiklo objektyvas,pateikti aiškų ir ryškų vaizdą.Su dulkių dangtelis: Visada laikyti savo objektyvo aišku,pratęsti gyvenimą.Svoris: 70g (2.47 oz), Patogu nešiotis.

Paketą sudaro: 1 X 45 Laipsnių Įrengimas Vaizdo Prizmę

APIE MOKĖJIMĄ

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

APIE SIUNTOS

1)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.(laivai, per 10 dienų)

2)Laivas per China Post Oro Paštu,kažkada per Singapore Post/Swiss Post/Hongkong Post.(Pristatymo Laikas: 15-35 dienas)

Pastaba:Daugelyje sričių, Brazilija,Ruassia užtrukti daugiau nei 50 dienų,prašome kantriai laukti.

3) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5) Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už muitinės ar atidėti mokesčių.Pirkėjas privalo atsakingas už papildomus importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės susijusius mokesčius.

APIE SUGRĮŽTI & GRĄŽINTI

1) Grąžina priimami, jei produkto (- ų) (yra) ne taip, kaip aprašyta,mes padengti visas siuntimo išlaidas;arba turite išlaikyti produkto (- ų) & sutinka grąžinti su mumis.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3)Prašome kreiptis į mus, jei jokių problemų su gaminio (- ių), kai gavau siuntinį iš karto.

APIE GARANTIJA

1)mūsų produkcijos kokybė yra garantuojama.

2)Mūsų visi produktai yra perduoti Aplinkos apsaugos Sertifikatas.

APIE ATSILIEPIMĄ

1) Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai