1PC Bendrosios Paskirties Kuro Reguliatorius Transporto priemonės Refitting kuro Supercharger Kuro Slėgio Reguliatorius Su manometru Rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kuro matuoklis matuoklis, universalus kuro reguliatorius rinkinys, kuro slėgio bandymas, kuro pressur, kuro matuoklis universalus, deguonies slėgio reguliatorius, egt gabaritai, automobilio kuro taupymo, kuro slėgio reguliatorius "nissan", koso gabaritai.

    €11.79 €21.43
  • Kitos Dalies Numeris: 24520
  • Elemento Aukštis: as picture show
  • Šalis/Regionas Gamyba: CN
  • Specialios Funkcijos: Kuro Slėgio Reguliatorius
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio
  • Elemento Plotis: as picture show
  • Gamintojas Dalies Numeris: 86
  • Elemento Ilgio: as picture show
  • Prekės Svoris: 0.31 kg

Savybės:

1. Jis apsaugo nuo kuro bado daugiau nuosekliai didinti ir kuro sunaudojimą. 2.Alyvos pripildyti dizaino kuro slėgio daviklis didžiausio ir nuoseklius matavimus. 3.Pasiūlyti tinkamas kuro slėgio nustatymas aukštos kokybės programas. 4. Pristato transporto priemonės " aukščiausios kokybės, su itin patikimas veikimas. 5.Įrengta išskirtinio dizaino, stabilizuoti savo jau mažomis kuro slėgio kontrolės sistema ir sudaryti sąlygas išsamiai padarinių. 6.Su dviem 8mm spygliuota montavimo.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Spalva: Juoda,Mėlyna,Raudona,Auksinė,Sidabrinė Kiekis: 1 kit Paviršiaus Apdaila: Kietos Anoduoti Vakuuminės Žarnos Spenelis: 4,5 mm Slėgis Reguliuojamumas: 2.0 kgf/cm-8.0 kgf/cm

ĮRENGIMAS:

1.Pasirinkite reikiamą armatūros ar spenelių, už darbą prieš pradedant darbą, turi reikalingi priedai patogu montuoti reglamentuojanti institucija . 2.Jei jums bus prijungti degalų slėgio daviklis prie aklė dėl kuro slėgio reguliatoriaus , tai geriausia forwrap varžtą už teflono juosta tinkamai sandarinimo varžtą. 3.Montavimo atramos yra tada, naudojamos prijungti reguliariai automobilių. 4.Prisijungti kuro vamzdynų jungtys.

Komplektą sudaro:

1 x Kuro Slėgio Reguliatorius 1 x Kuro Slėgio Daviklis 2 x Montavimo (AN6 1/8NPT) 2 x Žarnos Antgalis(#8 Tiesus 1/8NPT)

poveikis

1. Tiesioginių įsikūnijimas, yra, kad sklendės turėtų būti labiau atsipalaidavęs, ir jautri, ir galia yra daugiau nei akivaizdi, kai paspartinimo. 2. Kaip built-in diafragma yra pagamintas iš specialios medžiagos, ji gali rezervo vidutinės degalų slėgis, tam tikru mastu, ir kad tepalo slėgis yra stabilus. 3. Jis gali padidinti tinkamo dydžio, kuro įpurškimo ir išsaugoti kaina be televizoriaus, kompiuterio kuro tiekimo režimo.

Pastaba

kuro supercharger yra grąžinti už vamzdžių slėgio reguliatorius.Per padarinių, įpurškimo slėgį, kuro įpurškimo antgalis gali būti padidintas.Jis gali padidinti įpurškimo slėgį, kuro įpurškimo purkštukų, kad apie. 3.0-5.5 kg (normalus slėgis yra apie 3.0 kg, kuris gali būti koreguojamas iki 3,7 kg kairėje ir dešinėje), kuris yra patogiau slėgio kuro įpurškimo purkštukų.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai