Tingus Vonia, Masažas Trinkelėmis Silikono siurbtukas Vonios kambarys, Dušas Kilimėlis, neslidžia Pagalvėlių, Suteikiant Ultimate Foot Spa Patirtis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vonios matt, stabdžių dušo slydimo, lauke, spa vonia, palaidinė balta moteris, kilimų elnias, baras runner, sūkurinė vonia, vonios kilimėlis tigras, iphone galutinis patirtis, ultimate elvis patirtis.

    €3.19 €4.68
  • Prašymas: vonios kambarys
  • Technics: Mašina Padarė
  • Modelio Numeris: 30x30x2.5cm
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Prekės Pavadinimas: AIHOME
  • modelis: Kita
  • Medžiaga: Kita
  • Stilius: Modernus

Kulka Taškų:

1、Geriausių Medžiagų: tingus vonios kilimėlis yra pagamintas iš geriausių medžiagų ir truks metus.Jūs galite lengvai nuplaukite jį su tekančiu vandeniu ir tada pakabinti iki sausas.

2、nereikia Susilenkti: Tiesiog perkelti savo kojų ir atgal į šerius, masažas ir šveitimas savo kojų.Ypač rekomenduojamas žmonėms, turintiems problemų su klubų ir nugaros.Valyti savo kojomis, niekada nebuvo paprasčiau.

3、Įdomus Pareikšti: Jūs pastebėsite, kad jūsų šeima bus fall in love su juo, ypač vaikams.Jis atneša daug džiaugsmo, kai maudytis.

4、Platus Funkcijas: Mūsų tingus vonia, masažas pagalvėlės skatinti kraujotaką bei kraujo pritekėjimą į kojas.Dažnai naudoti sukuria jausmą gerovę ir sveikatą.

5、Foot Spa Patirtis: Masažas, valyti, prižiūrėti ir atnaujinti savo kojas su mūsų tingus vonia, masažo pagalvėlės, pėdų spa jūsų kojų savo kasdieniame vonia.Mūsų pėdų dujų plautuvai yra sukurta siekiant suteikti jums galutinis pėdų spa patirtis, kuri leis jums jaustis patogiai savo namuose.

Savybės:

Galingas siurbimo ir pėdų priežiūros massager: Mūsų tingus, vonios kambarys, masažas pagalvėlės funkcija, daugiau nei 1000 masažas šeriai ultimate rezultatus.Pašalinti negyvas odos ir kruopščiai nuvalykite muilinu kojas, taip pat sritys, kurios dažnai nepastebima tarp pirštų.Gale yra įmontuotas tvirtas siurbtukas išvengti nukrypimų.Ši koja plauti ne tik valo jūsų kojų, ji taip pat gerina kraujotaką ir suteikia naujos energijos jūsų graži diena.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vonios Masažinis Kilimėlis

Medžiaga: top maisto kokybės silikono medžiagos

Dydis: apie 30*30*2.5 cm/1.81*11.81*0.98 į

Svoris: apie 170g

Spalva: rožinė ir mėlyna

Pakavimo Sąrašas:

1 x Tingus Vonia, Masažas Pagalvėlės

Pastaba:

Big foot žmonės pasiūlymas pirkti dvi.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai