ZOSI Vielos Nemokamai Baterija Stebėjimo Sistema, Lauko 4Channel NVR 2/4 1080p daugkartinio Įkrovimo Baterija Apsaugos Kameros,TF Kortelę

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dahua nvr, laiškas pašto dėžutės lauko, nvr 16ch 16poe, kamera surveil, anran nvr, kamera ip poe, kamera lauko zigbee, Prieigos Kontrolė, nvr, cctv.

    €224.76 €321.09
  • Įrašymo režimas: Rankinio įrašo tvarkaraštis įrašymo, judesio aptikimo įrašymo, signalizavimo įrašyti
  • Modelio Numeris: ZSWNVK-R4202A-W / ZSWNVK-R4204A-W / ZSWNVK-R4204B-W
  • Saugojimas: HDD/Micro Kortelės Saugojimo
  • vaizdo Jutiklis: 1/2.7" Progressive Scan CMOS
  • Garso Suspaudimo: G. 711A
  • WIFI Perdavimo Atstumas: 1000ft atvirose teritorijose
  • Peržiūros režimas: Momentinio atkūrimo, reguliariai peržiūros, įvykių atkūrimas, žadintuvo signalų atkūrimo
  • Prekės Pavadinimas: ZOSI
  • Vaizdo nustatymas: Ryškumas; kontrastas; ryškumas; saturation (set per NVR)
  • Vaizdo Įvestis: 4 Kanalų
  • Dvikryptis Audio: Parama
  • Recharageable Baterija: 7800mAh
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • VNT Kameros: 4pcs
  • Peržiūros: 4CH
  • Nuotolinė Prieiga: "iOS", "Android", nemokamai AVSS Klientas, macbook
  • Rezoliucija: 1080p
  • Naktinio Matymo Atstumas: 80FT
  • PIR judesio aptikimo: Parama

Naujas Atvykimą:

Naujas produktas išskirtinis kodas:Naudokite kodą "ZOSI24020" įrašyti papildomų 20 JAV dolerių

ZOSI C301 Vielos Nemokamai Kameros, Apsaugos Sistemos, Lauko 4Channel NVR su 4pcs 1080p daugkartinio Įkrovimo Baterija Apsaugos Kameros,80ft Naktinio Matymo,PIR Judesio Aptikimo, 2-Way Audio, SD Kortelės

Nuotolinė Prieiga per kelias Minutes

Peržiūrėti live transliacijos ir sekti, kas vyksta prie jūsų namų ar verslo per laisvas ZOSI Smart App jūsų mobiliųjų prietaisų ( ("iOS" ar "Android") arba nemokamai AVSS Klientą į jūsų kompiuterį.

1. Greitai Ir Paprastas Ryšys

2. Atsisiųsti Nemokamai ZOSI Smart App

3. Mėgaukitės Tiesioginė Peržiūra

Lengvai Montuojama, Tai Vieta, Kur

Noriu atsikratyti varginančių procesas veikia kabeliai visą savo turtą?Ši sistema yra puikus pasirinkimas už jus.100% viela-nemokamai baterija kameros gali savarankiškai dirbti su absoliučiai jokio maitinimo kabelį ir nr. realizavimo reikia.Gauti jį įkrauti iki, tada tiesiog įdėti jį bet kur jums reikia stebėti.Jokio prakaito, ne visi!

Patvarus Ličio-jonų Baterija

C301 kamera įrengta 7800mA įkraunamąją bateriją, kurios yra skirtos mažo energijos vartojimo ir ilgalaikio naudojimo - taupo jūsų pinigus ir pastangų.Ši viela-free cam tik atsibunda, kai judesio aptinkamas kurie gerokai sustiprinti savo baterija, ji gali trukti iki 6 mėnesių normaliomis naudojimo (15 kartus gaiduką./dieną).Kai baterija išsikrauna, tiesiog išimkite baterijas ir įkraukite jį.

Baterija baterija šiam fotoaparatui priklauso nuo to, kaip dažnai, apsaugos kamera įsijungia.Tai tik atsibunda, kai judesio aptinkamas ir grįžta į budėjimo režimą, kai nėra pasiūlymas, skirtas išsaugoti ir prailginti jo akumuliatoriaus veikimo laikas.

Keičiamo Akumuliatoriaus Backup

C301 saugumo kameros rinkinys ateina su papildomo akumuliatoriaus pakeitimas.Galite pasikliauti šios atsarginę bateriją, įjungti kamerą ir jį toliau dirbti, kai ankstesnis bateriją įkrauti akumuliatorių.

Tolimojo Belaidžio Spektrą

Ši viela-nemokamai kamera, palaiko iki 250ft bevielio ryšio namų aplinkoje ir iki 1000ft atstumas atvirose teritorijose.C301 kamera, naudoti nuosavybės 2.4 GHz technologija FHSS užkirsti kelią arba panaikinti trikdžius su savo Wi-fi maršrutizatorius.Tvirtas long-range) WiFi signalas užtikrina patikimą Wi-fi " jungtis, kuri sumažina signalo nuostolių.

1080p Full HD ir Puikus Naktinis Matymas

Peržiūrėti viską, ką aiškiau su pilna 1080p HD raiška.Su 2 Megapikselių CMOS jutiklis, vaizdo kameros gauti crisper ir daugiau ryškių vaizdų/vaizdo įrašų nei 720p vaizdo kameros.Built-in infraraudonųjų spindulių Led featuring 90° platus žiūrėjimo kampas leidžia iki 80ft naktinio matymo.Kartu su pažangių IR cut filter, 3D-DNR technologija, filtravimo skaitmeninis triukšmo iš mažo šviesos scenų, užtikrinti, kad visi kadrai užfiksuoti naktį, yra aiškūs ir ryškūs.

Pažangi Sirenos Signalas

Saugumas turėtų niekada bothered tamsoje.Kai bet koks žmogaus judesiai aptinkami sirenos signalas bus aktyvuotas iškart, atremti būtų-būti įsibrovėlių.

Lanksčios Ir Patikimos Vietos Saugojimo

Diktofonas ateina su Micro SD kortelės lizdas, kuris palaiko iki 128 GB saugojimo.Galite pasirinkti nepertraukiamai registruoti arba įrašyti judesio-užfiksuojamas vaizdo HDD (iki 8 tb) arba Micro SD kortelės, NVR.Be to, jūs galite atnaujinti į kietąjį diską iki 8 tb Max daugiau saugojimo vietos, jei pageidaujama.Taigi kritinių akimirkų niekada slydimo toli.

Išplėstinė Thermo-Jausmas Judesio Aptikimo

Smart PIR (pasyvus infraraudonųjų spindulių) jutiklis, kuris aptinka judesius, daiktus, kurie išskiria šilumą, todėl jis gali atskirti žmogaus nuo krintančių lapų ir medžio šakos.Dėl tikslesnės, kamera, siūloma įrengti maždaug 6 metrų atstumu nuo plotas, kurį norite žiūrėti.Kas daugiau, galite pritaikyti aptikimo aplinkoje, kuriant konkretaus judesio zonos ir kontroliuoti, kaip jautrus jutiklis bus.

Pamatyti, Klausytis ir Kalbėti per vaizdo Kamera

Su built-in mikrofono ir garsiakalbio, taip pat galite klausytis ir kalbėti su tais, kurie yra.Kalbėti su savo vaikais ir vyresnieji namuose, žaisti su savo augintiniais.Ar jūs netgi galite padaryti garso signalas ir kalbėti atgal į vagys be galvos-dėl konfrontacijos.

One-touch Avarinės Signalizacijos

Kai jis ateina į kritinę situaciją, bakstelėkite "Signalizacija" logotipas priekyje NVR sukelti 4 kameros, įjungti šviesą ir sirenos signalą, tuo pačiu metu.Jis atbaido įsibrovėlis, arba vagis, kuriuos išeidami garsiai sirenos ir įjungimas puikus prožektorius signalą.Ir vienas, dar kartą bakstelėkite išjungti signalą visi fotoaparatai lengvai.Greitai veiksmų, kad būtų sustabdyti problemų, kol jis vyksta.

Likti prisijungus ir Apsaugoti, bet Kuriuo metu & Niekur

Visada užmesti akį į jūsų namus ar verslo dėl savo išmaniojo telefono, planšetinio ar asmeninio kompiuterio.Žiūrėti tiesiogines transliacijas, peržiūrėti kritinius momentus, patikrinti viską, ką branginame net iš mylių.

Tikrai Atsparūs Vandeniui Dizainas

Ši viela-nemokamai saugumo kameros su IP66 atsparus oro reitingas yra puikus lauko priežiūros.Nesvarbu, ar lietus, ar blizgesį, šalta ar karšta, fotoaparato baimė ne oro sąlygos.Tiesiog eiti į priekį ir padėkite jį kur lauke arba uždarose patalpose, kaip jums patinka.

Suzannevp2020-09-16
"everything is as described, came realy fast"
Yes Kate2020-12-22
"grate support"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai