12/16/21PCS Plastiko Krovimas Žaislai, stalo Žaidimai Hercules Akrobatikos Balansas Statybos Blokus "PASIDARYK pats" Kamino Švietimo Žaislai Vaikams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nustatyti pastato žaislai, blokuoti statyti, žaidimas, balansas medžio žaislas, lego xingbao, lego suderinama plytų skaidrus, nustatyti 21pcs, "lego" duplo, adob, didelio dydžio statybos blokas.

    €5.34 €8.22
  • Sertifikavimo: 3C
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Įspėjimas: no
  • Tipas: Blokai
  • Amžius: 13-24 Mėnesių
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
  • Modelio Numeris: Krovimas Žaislai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: Unisex
  • Brūkšninis kodas: No

Kulka Taškų:

1、Mielas Dizainas: klasikinis krūvas žaislų būti 12 vienetų spalvinga šypsosi Hercules", kuris susikabinti tarpusavyje rankų į rankas, tiesiog sukrauti juos, o išlaikyti jų pusiausvyrą, ir krūvas žaislų, kad jūsų vaikai laimingi.

2、Aukštos Kokybės: žaislo savybės visiškai saugi medžiaga, 100% saugus kietos medienos gabalus ir vandens dažai be toksinių, ir žaislo savybės tinkamas dydis.

3、Didžiosios Švietimo Žaislai: Prijunkite Hercules blokus kartu išlaikant Hercules subalansuotas, ir kad gali pagerinti vaiko smulkiosios motorikos įgūdžius, rankų judesių koordinavimą, problemų sprendimo įgūdžius ir nepriklausomą mąstymą.

4、Nešiojamų Dovanos: puikus žaislai vaikams funkcijos akį traukiantis spalvų bei tinkamo dydžio, kad tiktų bamblys tai tinny vertus, ir žaislas yra lengvai atlikti, kai esate kelionės, ir žaislas gali būti gimtadienius, dovana, Vaikų Dienos dovana, Kalėdų dovanos ar apdovanojimai ir kt.

5、Tobula Naudoti: Nors žaislas skirtas 36 mėnesius arba vyresnysis kūdikiams, šis rūšių žaislai vis dar gali būti pramogų žaislų visoms amžiaus grupėms, ir su žaislo, tėvai gali išmokyti savo vaikus, kad naudoti žaislas įdomus ir dalyvauti žaidime, ir jie gali mėgautis įdomus laiko kartu.

Savybės:

1.MIELAS DIZAINAS: klasikinis krūvas žaislų būti 12 vienetų spalvinga Šypsosi, Hercules , susikabinti tarpusavyje rankų į rankas, krovimas į juos, o išlaikyti jų pusiausvyrą, bus nelengva ir daugiau įdomus ir laimingas.

2.AUKŠTOS KOKYBĖS: visiškai saugi medžiaga, tinkamas dydis kaupimas blokai su apvalaus kampas, viršyti tarptautinė žaislų saugos standartas, ir jūs vaikai to verti.

3.DIDYSIS ŠVIETIMO ŽAISLAI: Prijunkite Hercules blokus kartu išlaikant Hercules subalansuotas, pagerinti vaiko finemotor įgūdžių, rankomis akis koordinavimo, problemų sprendimo įgūdžius ir nepriklausomą mąstymą.

4.NEŠIOJAMŲ DOVANOS : Nuostabus žaislai vaikams, akį traukiantis spalvų ir tinkamą dydį bamblys tai tinny vertus, lengva atlikti, kai esate kelionės ir tikrai puikus kaip gimtadienio dovana, Vaikų Dienos dovana, Kalėdų dovanos ar apdovanojimai ir kt.

5.TĖVAI DRAUGIŠKI :) nors jie originalus suprojektuoti 36 mėnesius arba vyresnysis kūdikiams, šis rūšių žaislai vis dar gali būti pramogų žaislų visoms amžiaus grupėms, tėvai gali mokyti savo vaiką žaisti ir dalyvauti žaidime, praleisti laiką kartu.

aprašymas:

Produkto pavadinimas: Statybos bloko Hercules

Produkto svoris: 316g

Gaminio dydis: 18 * 3.5 * 26.5 cm

Įpakavimas: dėžutė spalva

pakavimo sąrašas:

Hercules * 16

lipdukas * 4

plastiko kamuolys, * 2

vadovas knyga * 1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai