9Pcs/Set Sodo Įrankiai, Rinkinys Aliuminio Weeder Ant Stalo Stalui Cutter Purkštuvas, Pirštinės Sodo Vejos žemės ūkio Naudmenų Persodinti Bonsai Įrankis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: odos edger, ranka, sodo įrankiai, , sodo weeder, globėjas sodo įrankis, aliuminio m3, bonsai įrankių rinkinys, balkonas sodo įrankių, protea, bonsai žirklių, sodo kėdės rinkinys.

    €27.39 €34.67
  • Vienetų skaičius: 8
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: krepšys
  • Modelio Numeris: JB-314
  • Tipas: pirštinės

8Pcs/Set Sodo Įrankiai, Rinkinys Aliuminio Weeder Ant Stalo Stalui Cutter Purkštuvas, Pirštinės Sodo Vejos žemės ūkio Naudmenų Persodinti Bonsai Įrankis

Savybės: Viskas įskaičiuota " sodo technika : Sodo įrankių rinkinį sudaro tool tote maišą, persėdimas įrankis, kasti pirštinės , 25 oz purkštuvas, weeder, kastuvas, šakės, grėblys, ir cutter Universalus sodo įrankių rinkinys vyrams ir moterims.

Stiprus & Tvirtas : Pagaminti su aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, mūsų sodo nustatyti įrankio krepšys yra atsparus rūdims/korozijos, pertrauka atspari, ateina su ergonomiška MEDINĖS RANKENOS, funkcijų optimalaus svorio, įrodo, lengva naudoti, ir yra tikrai daug metų grubus naudoti.

Patogu ir lengva saugoti :Sodo įrankių rinkinys ateina su skalbti mašinoje ir multi-įmuštas dvigubos vėžės medvilnės tote maišą, kad leidžia lengvai atlikti/prieigos/store įrankius, kaip reikia.

Puiki dovana : Sodo įrankiai nustatyti daro tik puiki dovana visiems sodo gerbėjai Gimtadieniai, Jubiliejai, Atsisveikinimas, Linkėjimai, Padėkos, Kalėdų, Hanukkah, Naujųjų Metų ir daug DAUGIAU!

Įvykdyti visus jūsų sodo poreikius : Patenkinti savo žalia nykščio potraukį su sodo įrankių rinkinį — praleisti laiką linksta jūsų gražus sodas, kad jūsų širdis geidžia su mūsų sunkiųjų sodo įrankių rinkinį.

specifikacija:

100% brand new

Medžiaga: aukštos kokybės lieto aliuminio

Pakuotės svoris: 1100g

Pakuotės Turinys:

9 VIENETŲ SODO ĮRANKIŲ RINKINYS*1

Npanfil Sav1290 M2021-01-24
"10+++"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai