Visiškai Atrakinta MainBoard Originalus Samsung Galaxy S7 krašto G935F Plokštė Su Lustų IMEI Android OS Logika Valdybos ES Versija

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: imei atrakinti, 9470m, valdybos j2, "samsung" galaxy s8 pagrindinės plokštės jungtis, a70 plokštė, galaxy s7 duetų plokštė, smartphon, galaxy s7 plokštė, plokštė s7, g935.

    €16.47
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kokybė: 100% Originalus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dažnio Diapazonas: "Samsung S7 Krašto G935F
  • sąlyga: Naudojamas ir Gero darbo
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • QC: Visą QC Išbandyti
  • Talpa: 32GB
  • Suderinama Modelis: "Samsung S7 Krašto G935F
  • Statusas: Visai Baigtas Plokštė
  • Modelio Numeris: "Samsung S7 Krašto G935F
  • su žetonų: Taip
  • Atrakinta: Taip
  • Tipas: Vidaus

Šią nuorodą, tik modelis : G935F/A/P/T/V

Mes tiesiog parduoti 100% originalios dalys, prašome įsigyti su 100% garantiją.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų svarbūs patarimai:

1.Kai jums nuspręsti vietoje užsakymo formą mūsų, prašome perskaityti aiškiai, kaip toliau ,jei turite kokių nors abejonių, tiesiog pls susisiekti su mumis pirmą,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

2. Jei norite padėti bluk užsakymai,prašome susisiekti su mumis ir paprašyti, citatos,mes suteiksime jums geriausias whoelsale kainas.

Mielas draugas

prašome don ' t atnaujinti valdybos ,jūs nežinote, kaip atnaujinti teisingą versiją ,nes jei atnaujinate netinkama versija ,valdybos gal ne tinklo ,arba negaliu nustatyti SIM kortelės ,gal priežastis tinklas negali būti registruojamas ,jei plokštė išeina, jokių problemų po to, kai jūs modernizuotos ,mes ne už jį atsakingas ( jei siunčiate atgal valdybos ir mokėti krovininio ,mes galime padėti jums išspręsti it) ,ačiū, kad suprantate

jei jūs tikrai norite atnaujinti valdybos ,jūs galite man papasakoti jums reikia versijoje ,mes galime padėti jums atnaujinti norite, kad vienas.

1. Plokštė yra 100% originalus ir atrakinta,gali būti tinkami kiekvienam šalių versija,Jūs galite patalpinti jūsų užsakymą, su 100% garantiją.

2.mes taip pat turime kitos pagrindinėse plokštėse prekės ženklo "apple ""iPhone" ir "samsung" prekės ženklo ,jei jums reikia ,pls susisiekti su mumis.

3.Jums turėtų geriau pasirinkti DHL/EMS/FEDEX express pristatymas,plokštė gali būti siunčiami jums saugiai ir greičiau.

4. jei jūs nežinote, kaip įdiegti valdyba,pls paprašyti padėti įdiegti profesinės asmuo, ačiū!

mokėjimo andshipping: 1.Mes priimame mokėjimus per Moversteam.lt sąlyginio DEPONAVIMO 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo. 3.Jei galite,t kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 4.100% visų pristatomi produktai bus tikrinami prieš išsiuntimą ir garantuojame, kad visi mūsų produktai jums bus darbo viskas gerai. 5.Šiuo metu mes laivas visame pasaulyje šalių. 6.Kiek laiko užtrunka man reveive užsakymus. 7.Laiko reikia priimti jūsų užsakymą priklauso nuo 2 faktorių:pristatymo būdą pasirinkti ir užsakymų įvykdymo laiką.Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikinkite, kad jums gauti savo užsakymą laiku.Žemiau yra apskaičiuota, terminus.

Pristatymo būdas:

Žemiau yra mūsų bendradarbiauja logistikos kompanijų ir apskaičiuotas laikas, kadrai.Kartą tranzito skiriasi, priklausomai nuo to, kur jūs,iš naujo surasti.

Pristatymo Būdas Įvertinti Laikas

DHL 3~7days

"FEDEX" 3~7days

UPS, 3~7days

EMS 8~12days

Supersaver (iki 2kg)Kinija po 20~30 dienų

Supersaver (iki 2kg)HKpost 20~30 dienų

Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.Bet mes, kurie padės jums stebėti paketą, tol, kol gausite.

Apie Garantija:

1.Produktai yra aukščiausios kokybės,todėl, jei esate ne laimingas su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų Aptarnavimo Komanda .Kuo greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.

2.Jei prekes gavote ne taip, kaip aprašyta.Prašome mus informuoti ir atsiųsti mums atgal per 3 dienas grąžinti pinigus.Mes grąžinsime per savaitę nuo gavimo dienos grąžinti prekes.

3.Mes siūlome 3 mėnesių garantija visiems mūsų produktams.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę

Atkreipkite dėmesį, kad taip elementus, yra nonreturnable:

1).Naudojami Elementai

2).Daiktų be mūsų lipdukas arba originalios pakuotės

3).Straipsniai, siunčiami mūsų

Pastaba:Klientų turėtų apmokėti siuntimo išlaidas prekės grąžinimo,mes mokės už pristatymas siuntimas iš naujo.

Pedromal032020-10-11
"had een frp on after 24h but flashed it and all works perfect now"
Stepka 982020-11-04
"working"
Irayaremchuk2020-09-08
"Barang bagus, tapi Kenapa ada biaya tambahan pada saat saya terima barang nya"
Olga Filatova02052020-12-09
"Ok "
Kati Kati132021-01-31
"Ok fully functional"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai