2020 Limited Edition Pilnas Korpusas su Lukštais pakeitimo Nintendo Gameboy Advance SP GBA SP Žaidimų Konsolė Padengti Atveju

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sidabro gameboy advance shell, gameboy spalva, gba sp, everdrive meistras sistema, gameboy pocket, gameboy pocket shell, mod gameboy advance, NINTENDO JUNGIKLIS, gameboy spalva žalia, gameboy sp.

    €5.35
  • Funkcija: Pakeitimo Pilnas Korpusas Su Lukštais Atveju
  • Švinas Laikas: 1-2 dienos darbo dienas
  • Modelio Numeris: Pilnas Korpusas su Lukštais pakeitimo Nintendo Gameboy Advance SP
  • Suderinamas: Pilnas Korpusas su Lukštais pakeitimo Nintendo Gameboy Advance SP
  • Sekimo Numerį: Registruota sekimo numerį
  • QC: Kiekviena Išbandyti vieną
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Ispoofer
  • Suderinama: Nintendo Gameboy Advance SP
  • kilmės vieta: Kinija

modname=ckeditor

2020 Limited Edition Pilnas Korpusas su Lukštais pakeitimo Nintendo Gameboy Advance SP GBA SP Žaidimų Konsolė Padengti Atveju Suderinama Modelis : 2020 Limited Edition Pilnas Korpusas su Lukštais pakeitimo Nintendo Gameboy Advance SP GBA SP Žaidimų Konsolė Padengti Atveju 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3,Gaminti garantija : suteikiame 6 mėnesių garantiją. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.

Savybės: 【Suderinama】Būsto shell " Nintendo Gameboy Advance SP GBA SP Konsolę. 【Tikslus pjūvis】tiksli pjovimo korpusą, puikiai atitinka jūsų konsolę, suteikti jums lengvą priėjimą prie visų funkcinių vietų. 【Apsauga nuo dulkių Apsaugos】išorinis korpusas yra stiprus, plombavimo galimybė, kuri gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių ir purvo nepatektų, ir išorinis korpusas yra tvirtas, išvengti įbrėžimų ir kritimo ect žalą. 【Mygtuką operacijos yra jautrus】klavišus, išorinis apvalkalas yra labai jautri, lengvai valdoma ir tiksliai suderinti. 【Ilgalaikis patvarus】tvirtas išorinis apvalkalas nėra lengvai pažeisti ir turi ilgą tarnavimo laiką. 【Remontas, Dalys】Naudoti vietoj originalaus susidėvėjusių ir sugedusias detales, leidžia Gameboy Advance SP GBA SP atrodo naujas, visą laiką . 【Lengva įdiegti】 Ardyti ir imti elektroninė grandinė iš originalą GBA SP , tada sukurti elektroninės dalies pakeitimo atveju.Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Pakavimo Sąrašas: 1 x Korpuso Apvalkalas atveju, pilnas komplektas Stiklo 1 x 2 x Atsuktuvai ( Siųsti Atsitiktinai iš mūsų sandėlyje tie ) PS: Dėl "PASIDARYK pats" custom spausdinama naudojant mūsų bendrovės, jei jums reikia savo modelius galite pateikti savo aiškias nuotraukas, thx .Varžtas Vairuotojas :

Bhosxczangel2021-01-30
"5* recommended"
Pizdec782020-09-05
"good product, satisfied. good buy."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai