NIKA ŠAUDYMAS iš lanko Lošti Lankas Galūnės Pažangos Serijos N3 Anglies Pluošto Galūnių 24-44 kg Lauko Sporto 55% Anglies Pluošto Kiekis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šaudymas iš lanko moteris, visa galva pynimas, lankas tradicinių lanką, rodyklių arbaletas, anglies pluošto lipdukas, sportas viršų, f laivapriekio medžioklės, šaudyti tikslinės, šaudymas rodyklę poilsio, lankas flip flop.

    €230.53
  • tempimo svoris: 30-59 Svarų
  • Lankas Tipas: Lošti Lankas
  • Prekės Pavadinimas: ELONG LAUKO
  • Naudoti: Fotografavimas
  • Tipas: Lankas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: N3

Šis Lankas Galūnės yra visi-anglies galūnių, kad daugiau stora, nei tipiškas laminuotos galūnių.Ji sukurta siekiant būti greitai ir susigrąžinti iš daug kadrų.svoriai.

Tai yra geras pasirinkimas lankininkai, kurie planuoja šaudyti dideliais atstumais su šviesos lygiosiomis.

Sukurtas Kreivė aplinką, kurioje saugoma daugiau energijos ir suteikia 4% greičio padidėjimas (apie 8 kadrų per sekundę, tolygus 3# įgyti 40#);

Kreivė profilis suteikia galūnes, kad būtų sklandžiai, mažai vibracijos, ir greitesnis, kurie yra puiki fotografavimo ilgus atstumus su mažesnės poundage;

Suspausto metaliniai klojiniai naudojami pagal CNC, pagal aukšto slėgio ir didelės temperatūros;

Aeronautikos technologijų yra raktas stiprumo, patvarumo ir nuovargis varža, kuri yra gerokai pranašesnis už laminuotos metodus;

Jos technologija užtikrina galūnių nebus tvist ir nesikeičia oro sąlygų;

Matoma supintas anglies ir monolitinis struktūra siūlo sukimo stabilumo pranašesnis laminuotos galūnes;

Pagrindinė struktūra yra pagaminti iš ištisinių anglies ir stiklo, kuris yra atsakingas už "flex" pasipriešinimo, didelio patvarumo ir vibracijos slopinimo;

Siauras galūnės baigiasi, ir kietos anglies patarimai buvo sumažinti, padidinti greitį;

Galūnių ilgis: 68" @25H

Lygiosios svoris: 32LBS - 44LBS @25H

Medžiaga: 55% anglies pluošto kiekis

Įranga: standartinis ILF compatiable

Pakuotė: 1 Set Lankas Galūnės Nika Šaudymas iš lanko Pažangos Serijos Anglies Pluošto Galūnių yra visi-anglies galūnių, kad daugiau stora, nei tipiškas laminuotos galūnių.Ji sukurta siekiant būti greitai ir susigrąžinti iš daug kadrų.svoriai.

Sukurtas Kreivė aplinką, kurioje saugoma daugiau energijos ir suteikia 4% greičio padidėjimas (apie 8 kadrų per sekundę, tolygus 3# įgyti 40#).Kreivė profilis suteikia galūnes, kad būtų sklandžiai, mažai vibracijos, ir greitesnis, kurie yra puiki fotografavimo ilgus atstumus su mažesnės poundage.Matoma supintas anglies ir monolitinis struktūra siūlo sukimo stabilumo pranašesnis laminuotos galūnių.Jos technologija užtikrina galūnių nebus tvist ir nesikeičia oro sąlygų.Pagrindinė struktūra yra pagaminti iš ištisinių anglies ir stiklo, kuris yra atsakingas už "flex" pasipriešinimo, didelio patvarumo ir vibracijos slopinimo sistema.Siauras galūnės baigiasi, ir kietos anglies patarimai buvo sumažinti, padidinti greitį.Tinka visas standartines ILF tipo.Tai yra geras pasirinkimas lankininkai, kurie planuoja šaudyti dideliais atstumais su šviesos lygiosiomis.

Dabar, Nemokamas pristatymas visame pasaulyje!

Faktinis laikas priklauso nuo pirkėjo vietos customhouse ir PAŠTO paslaugų.

Mes Priimame sąlyginio DEPONAVIMO IR T/T) mokėjimo.Mokėjimas turi būti pateikti per 5 dienas nuo veiklos pabaigos.Visi ne mokėti pasiūlymų teikėjams, rezultatas bus ne mokėti pirkėjas įspėjimo iš Ebay ir neigiamų atsiliepimų iš pardavėjas

Žala prekė yra grąžinama per pirmąsias 10 dienų įsigijo Laivybos ir Tvarkymo nėra grąžinami.Nemokamas pristatymas produktai laivybos išlaidos (35%*pardavimo kaina) nėra grąžinami.

Mes originalus gamyba,ODM paslauga.Mes labai džiaugiamės, kad didmenininkas ir mažmenininkas,galima nusipirkti mūsų produktus ir tada parduoti savo vietos klubas,parduotuvė,internetu ir kt.Aš pasiūlyti geriausias didmeninė kaina jums.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.I bus malonu atsakyti laiku reikalas.jei norite didmeninė didelį kiekį elementų,aš duosiu jums mažiausią kainą.

Jei yra kokių nors problemų, gavęs prekes,prašome susisiekti su mumis, siekiant ją išspręsti !Jūsų atsiliepimus, tai daug mums!Ačiū!

Anatoliy G522020-11-04
"Good shovels, superior quality. Responsible seller, quick troubleshooting. Recommended 100%"
Ollie Smith Ere2020-10-05
"Looks great. I have shot a few arrows, and so far satisfied."
Nadita St2020-12-11
"First impression of limbs is very good. You are very clean processed and straight. Comunication was outstanding. Special request (no label) was also considered. Delivery time was very short (6 days). The 30lbs limbs result on my 21 inch handle piece approx 32lbs. Test can I you unfortunately only later. 'Ll but afterwards."
Malafeeva19922020-11-18
"Absolutely worth the price. I put them trough the test of 100 arrows and i must say they feel like high end limbs from france, if not better. The draw faze is very smooth and at the end no stacking. I choose 38# thinking it might be too much but they actualy feel like 34 so absolutly brilliant. This are also fast and very quiet limbs. The limbs profile have a lot more curve. Thus makes them faster. Nika archery thank you for your product. I hope to shoot with them in Nimes france indoor archery competition if all goes well."
Reialdopqlol2020-11-24
"amazingly smooth. worth buying no matter what brand you are used to. My usual limbs are the Inno Ex powers, already known to be among the top limbs for smoothness, quietness and speed, but this humble brand from China managed to produce an even smoother and faster limb at a reasonable price. Of course we all know it's based on another french design that charges many times more ;) Retiring my Inno Ex Powers for this as it suits my style more. Brace height for my 60 inch setup: 85cm super quiet, bravo. Buy a little bit higher poundage than you are used to, the smoothness makes my 45 pounds setup feel like 40."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai