99j Bordo Tiesiai Nėriniai Priekiniai Perukas Spalvos Peru Vyno Raudona 4x4 Nėrinių Uždarymo Žmogaus Plaukų Perukai Už juodaodžių Moterų Prieš Nupeštos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 250 tankis, perukas, svajonė perukas, 360 šilkiniai nėrinių priekinės perukas, 100 žmonių perukas, 1 tiesios nėriniai priekiniai perukas, nėriniai priekiniai vyras, ciara uždarymo perukas, ekrano užsklandą žmonių plaukų perukas pusę.

    €42.40 €106.00
  • Elemento Tipas: perukas
  • Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
  • Prekės Pavadinimas: DACHIC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
  • Tinka Miršta Spalvų: NĖRA
  • Spalvos Nėriniai: Vidutinio Ruda
  • Perukai Ilgis: ilgai
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Peru Plaukų
  • Medžiaga: Žmonių Plaukų
  • Nėriniai Perukas Tipas: HD Nėrinių Perukai
  • Gali Būti Permed: Taip
  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Pateiktas Metodas: Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios
  • Tekstūra: Tiesiai

Prekės Pavadinimas DACHIC Plaukų Medžiaga 100% Peru Žmogaus Plaukų Perukai, Atrinkti Iš Jaunų Merginų Plaukų Spalva 99j Bordo Tiesiai Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Galima Ilgis 10 colių - 36 colių Ir Sumaišyti Ilgio,Gali būti Pritaikytas Plaukų Stilius, Tiesiai Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai, Galėtų Customizd kokio Stiliaus Norite Perukas Tipo 4x4 Nėrinių uždarymo perukas, 13x4x1 T Formos vidurį Nėriniai priekiniai Plaukų perukas Paketo Vieno Žmogaus Plaukų Nėriniai Perukas Su Radomly Dovanos Pristatymo Laikas 3-5 darbo dienas visiems visame pasaulyje( Fedex/DHL/UPS)

Geriausia Kokybė Ir Prieinama Kaina

Pakankamai Pilnas andLustrous Plaukų, Visiškai Sklandžiai Nuo Viršaus iki Galo.Stilius Tai Kaip Jums Patinka!

Tiesiai Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai

99J spalvų tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai ,Kūdikių plaukus aplink.Visą Tekstūros ir Blizgantis Plaukų perukas,Nuostabios Gamtos Išvaizdą

4X4 Nėrinių Uždarymo perukas Fiziniai ir Patogus Nėriniai Priekiniai Perukas

1B/99J spalvos nėriniai Perukas .Top Šveicarijos Nėriniai yra Daugiau Minkšta Patogi,Lengva Nešioti.Stilius tai Kaip Jums Patinka .

Lengva Valdyti ir Pereiti kokio Stiliaus Norite, Patenkinti Visus Jūsų Stiliaus Palūkanų

Paprastai, Mes išsiųsti Savo Užsakymą Per 12 Valandų, (Atostogų ir Savaitgalio Išskirtiniu),Pristatymas kartus į skirtingas sritis yra taip, bet daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau padėti !

Laivybos Srityje JAV CA AU Europoje, Azijoje Laivybos Laikas 3-4 Dienas 3-4 Dienas 3-4 Dienas 3-4 Dienas 5-7Days

Tai yra mūsų grąžinamosios išmokos arba grąžinti už politiką, siekiant užtikrinti, kad jūs galite mėgautis nuostabų shhopping experiance , prašome susisiekti su mumis, jei jūs patenkinti jokių problemų , mes bus įsitikinkite, kad slove tai ASAP !Pirkėjas sumoka siuntimo išlaidas Pardavėjui Apmokėti siuntimo išlaidas Nepatinka/Netinka TAIP Keistis TAIP Laivybos blogo straipsnių ar spalvos TAIP Kokybės problema TAIP Asmeninių Priežasčių ne NE

Mes taip jaustis dėkingi už jūsų prašome paramos ,ir jūs būtinai turite radomly dovana, kaip atlygį , ir jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų ,prašome parašyti gerą komentarus su visomis penkiomis žvaigždutėmis, mūsų aptarnavimo komanda turės daugiau papildomų nuolaidų už jus ,acturally jei turite klaidingą objektą, arba nepatinka prekę, prašome susisiekti su mumis iš karto , mes padėsime jums keistis arba grįžti artimiausiu metu , taip, kad jūs galite mėgautis be rūpesčių pirkinių Moversteam.lt, ačiū, kad perkate dar kartą !!!

Priešingu atveju,Jei jūsų yra ne meilė prekę gavote, prašome nuolat elementą į savo pradinę būklę ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo artimiausiu metu, mums bus tikrai contatact jus laiko taip, kad mes galime užtikrinti, kad jūsų apsipirkimas experiance su DACHIC plaukų

1. Kaip užsakyti Pasirinkti geriausias pasirinkimas , kaip jums reikia, mes norime būti tikri, kad jums pasiūlyti geriausias . 2. Apie Mokėjimo, Mes priimti visas mokėjimo methds taip, jei jūs patenkinti bet kokį mokėjimo problemų, prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo komanda iš karto !

Q1: tai žmogaus plaukų ?A :Taip, brangusis, mūsų plaukai yra 100% aukščiausios kokybės remy human hair atrinko iš jaunų mergaičių, Sveiką ir Lankstų gali išvengti praliejimo lengvai, o plaukai taip pat gali būti nudažyti ir balinti kaip kokios rūšies jūs norite.Q2: Kaip sould, man rūpi, plaukų išvengti raizginys ir praliejimo?A :Paprastai plaukų, reikia rūpintis 2-3 kartus per savaitę, taip, kad plaukai gali išlaikyti švarus ir blizga, kaip teisingai turi būti naudojami, prašome pasirinkti kokybės plaukų šampūnas teikti išlaikymą šiltas warter, ir leiskite jam išdžiūti po gilaus kondicionieriai

Po plovimo pls slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.Be to, prašome pasirinkti plataus toot šukos šukos ją švelniai, kad būtų išvengta praliejimo.Ir per daug šilumos, gali pažeisti plaukus, todėl prašome pabandyti pradėti mažesnis šilumos .Q3: Kodėl, kai yra Pilkos spalvos Plaukų, Sumaišyti ?A : Mes visiškai underderstand jūsų abejonės, apie šią problemą, nes tai yra 100% natūralus plaukų su jokių chemikalų, perdirbtų , kad yra, kodėl plaukai yra kitokios spalvos, kaip ir mūsų plaukai ,jums gali tiesiog dont turėti jokių worrys apie šį Q4: Ar plaukų turi kvapą ?A : Hi dear, plaukus be jokio cheminio apdorotas taip, tai neturiu weriod kvapas, paprastai mes giliai sąlyga plaukų, prieš tai shippd, taip, kad plaukai gali būti Mitybos Aplinką ir išlaikyti minkštą, ji gali turėti tam tikrų kondicionieriaus kvapas , bet jis dings po išplauti !

Vini Jogandu2021-01-22
"Okay"
Ska Filya2020-11-17
"Very nice wig fast delivery"
Eva Bychmina20112020-12-30
"I received this hair really fast after purchase. The hair is the correct length as I choose and the color is just bomb AF. Although it is a T-Part wig there is a good amount of lace for you to pluck your hair line and also your parting to your liking. The hair is not to red it’s the perfect color and can be applied to any skin tone. Also I did bleach the knots of this wig and it took very well. I also used a flat iron up to 420 and it straighten just as it should...... WILL BE PURCHASING MORE HAIR FROM THIS COMPANY!!! hope your experience goes great just like mine.."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai