Japonijos Nerūdijančio Plieno Mokymo Shibari Žiedas Sustabdymo Nelaisvėje Įrankių Priedai Skaistybės Prietaiso BDSM Žaidimas Sekso Žaislai 13

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyras bdsm, mano sekso žaislai, bdsm, chasity diržas vyras, sekso žaislas, JAPONIJA, pavarų papuošalai žiedas, lytis, bdsm bondage kelnaitės, virvės shibari.

    €22.45 €25.51
  • PAKABOS ŽIEDAS: Nelaisvėje Shibari Žiedas
  • Japonijos Shibari Nelaisvėje: Nelaisvėje žiedas
  • Dydis: CE
  • Modelio Numeris: MKS-13
  • SHIBARI PAKABOS ŽIEDAS: shibari žiedas
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Medžiaga: Medžio Masyvo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Seksualinio Pobūdžio: No

Labai ačiū už jūsų lankotės mūsų parduotuvėje.visi mūsų produktai yra sertifikuoti 100% medicininio-gr de nerūdijančio plieno.Saugokitės pigesnių produktų, kad produktai yra ne kietas chirurginio plieno, bet chromuotos plieno arba prastos kokybės plieno.Mes apims tik ši žyma apie mūsų 100% chirurginio plieno gaminius.

KAS YRA SHIBARI ?APIBRĖŽIMAS - KĄ SHIBARI REIŠKIA?Shibari yra tradicinės formos meno virvės nelaisvėje, kad atsirado Japonijoje.Žodis Shibari pažodžiui verčiamas kaip "susieti." Plonas gabalus virvės yra naudojama sukurti sudėtingų geometrinių raštų ir formų, kurios apibūdina šią gražią ir jausmingą meno forma Shibari.Shibari išsivystė iš senovės kovos menas Hojo-jutsu, kurią policija ir Samurajų naudojami riboti kalinius nuo 1400 iki 1700. 1800, naują erotinį forma Hojo-jutsu, pavadintas Kinbaku, tapo populiarus.Kinbaku reiškia "stora privalomas." Pastaruoju metu terminas " Shibari tapo bendra sąvoka visame pasaulyje apibūdinti sudėtingas virvės nelaisvėje praktikuojamas BDSM žaisti.Daug žmonių naudoja terminus sinonimiškai, nors kai kurie rodo, kad Shibari yra konkrečiai susijęs su estetikos lyno nelaisvėje, o Kinbaku aprašomos seksualinės patirties, kaip visuma.Shibari yra taip pat dažnai vadinami Japonų virvės nelaisvėje.SHIBARI PAAIŠKINO, Shibari sesija gali būti suvokiami kaip elektros birža, kuria naudojant lynai.Asmuo, kuris ryšius, paprastai žinomas kaip pagalbininkas, stabdo jo ar jos partneris, žinomas kaip modelio, pagal fizinių ir emocinių reakcijų pastebėta.Shibari gerbėjų mėgautis taip, kad parengti virvę, dizaino ir medžiagos tekstūra raižyta kontrastuoja su lygaus odos ir jos paprastas kreivių.Kai kurie panašus modelis į drobę, ir pagalbininkas, kad menininkas, kuris naudoja virvę vietoj teptuko ir dažų.Shibari lynai ir mazgų yra taip pat strategiškai išdėstyti skatinti organizmo spaudimo taškus, beveik kaip Shiatsu masažas.Modelis paprastai gauna malonumą iš ryšius per savo krūtinę, lytinius organus, ir kiti erogeninė zonose.Kai kuriais atvejais, šis modelis taip pat yra stimuliuojama apmėtymu arba plakimo įrankiai.Shibari dažnai yra naudojama kartu su pakaba nelaisvėje.Shibari sesijose dažnai būna susiję su lytinių santykių, tačiau tai ne visada atveju.Tradicionalistų, manau, praktika Shibari gali skatinti Ki energijos srautas, ir perduoti.Taip pat įmanoma, kad modelis įvesti trance-kaip valstybės, kaip savo endorfinų ir kitų hormonų koncentracijos padidėjimas.Sąvoka "virvės girtas" buvo naudojamas apibūdinti valstybės modelio atsigauna Shibari sesijos.KAS YRA SHIBARI ŽIEDAS?Produkto aprašymas.TheShibari Žiedas yra naudojamas kaip inkaras arba bazė jūsų pakabos virvės nelaisvėje set-up.Naudoti thering kaip centrinę vietą, pririšti savo unikalios konfigūracijos rišti virves, ir prisijungti, lynai ar grandinės pridėtinių lubų inkaro.

MEDINIAI SHIBARI PAKABOS ŽIEDAS (EXTRA STRONG) puikus Kinbaku pakabos kompanionas!Šis žiedas mediniai funkcija atrodo daug metu bet kokios veiklos sustabdymas.Jis taip pat yra puikus išlaikyti jūsų virvės, kaip ir žiedas yra storas, palyginti su Plieno vienas - Todėl, kad virvė yra išlenktas ir deformuojama mažiau.Shibari Medinės pakabos Žiedas turi reitingą iki 660 svarų arba .300 kg.Nesupainiokite jų su tie, kurie pagaminti iš žemos kokybės lengvi sluoksnis yra prieinama kitur; tai yra kietas.Pradinis tikslas yra sporto naudoti, todėl jie yra apgaulingai stiprus ir skirta dinaminių apkrovų.Atsižvelgiant svoris daro juos puikus kelionės ir jie nebus trankyti savo smegenis, jei jūs sugauti jūsų galvos apie tai, kaip sunkiųjų plieno versija.Matt lako apdaila Kietas sluoksnis, medienos statybos 180mm/7" vidinis skersmuo 28mm/1.1" skersmens vamzdžius ir Stiprūs, tačiau labai lengvas-370 g

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai