Sunlounger Padengti 208cm Sodo Vandeniui 190T Sidabras Padengtas Poliesterio Taftos Lauko Saulės Gultais Dangtelį (208X76X41/79cm)

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sunb, rotango ponaitis apima, miadomodo saulės gultais, paminkštintas saulės gultais apima, sodo ponaitis, paplūdimio gultais, šuo saulės gultais, ponaitis baseinas, medvilniniai saulės gultais, saulės gultais cape.

    €12.19 €14.34
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Saulės gultais apima funkcijų, UV lakas, todėl ji gali padėti užkirsti kelią dae nuo stiprių saulės spindulių, Idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis.

[Atsparus vandeniui& UV-atsparus Dangtis]: 190T sidabras padengtas poliesterio taftos, kurie yra lengvi, lengvai montuojami ir pakankamai tvirti, kad apsaugoti savo šezlongas lounge nuo lietaus, dulkių, krekingo,ir išblukimo.

[Atsparus vėjo Padengti]: apačioje dangtelis turi raištelį, kad galite sinchronizuoti jį gražus ir trumpas, užtikrina šio lauko baldai padengti yra gera vėjuotomis sąlygomis.

[Rip Atsparus & Patvarus]: Vidinės dangos ir dukart siūlės privalo kraštų pateikti šezlongas lounge ypatingais apsauga, apsaugoti jį nuo krekingo.

[Lengvas Valymas]: Servetėlės su drėgnu skudurėliu ar žarna žemyn su vandeniu ir leiskite išdžiūti saulėje kito naudojimo.Ateina su saugojimo krepšys lengvai saugojimo.

Įrengta saugojimo krepšys.

dydis:208x76x41/79cm

Medžiaga:Vandeniui atsparus 190 sidabras padengtas poliesterio taftos

spalva:Juoda, sidabro viduje

Pakuotės Turinys:

1 x Saulės Gultais Dangtis

1 x Saugojimo Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai